Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Τις κινητοποιήσεις για το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου στηρίζει η παράταξη στου Σπ. Σκιαδαρέση
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Τις κινητοποιήσεις για το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου στηρίζει η παράταξη στου Σπ. Σκιαδαρέση

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Τις κινητοποιήσεις για το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου στηρίζει η παράταξη στου Σπ. Σκιαδαρέση

στηρίζει τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου έξω από το Πρωτοδικείου Μεσολογγίου ενώνοντας τη φωνή της με τον Δήμο....

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

Το αυτονόητο και δικαίωμα αίτημα των κατοίκων και φορέων της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για τη διατήρηση του Πρωτοδικείου για αντικειμενικούς και ιστορικούς λόγους στηρίζει η περιφερειακή παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα» καταγγέλλοντας παράλληλα την κυβέρνηση και το Υπουργείο Δικαιοσύνης για τον ατεκμηρίωτο και ανεδαφικό δικαστικό χάρτη που εισηγείται, προκαλώντας σημαντική αναστάτωση στις τοπικές κοινωνίες.

Η «Νέα Δυτική Ελλάδα» έχοντας εκφράσει ήδη την κάθετη αντίθεσή της στην κατάργηση οποιασδήποτε δικαστικής δομής στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, εκφράζει την αλληλεγγύη της στις τοπικές κοινωνίες που αγωνίζονται υπερασπιζόμενες το δικαίωμα πρόσβασης στο δημόσιο αγαθό της Δικαιοσύνης.

Ταυτόχρονα στηρίζει τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου έξω από το Πρωτοδικείου Μεσολογγίου ενώνοντας τη φωνή της με τον Δήμο, τον Δικαστικό Σύλλογο, τους δικαστικούς υπαλλήλους, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο και όλους τους φορείς.

Έχει διαβαστεί 127 φορές