Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

Στη Ναύπακτο βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσιόδρας.

Ο ίδιος είχε την ευκαιρία να περπατήσει στους δρόμους της Ναυπάκτου να συνομιλήσει με τους πολίτες ενώ τον υποδέχτηκαν ο βουλευτής του κόμματος Θανάσης Παπαθανάσης, ο πρόεδρος της δημοτικής τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στη Ναύπακτο Νικηφόρος Μακκός, μέλη της τοπικής οργάνωσης και στελέχη του κόμματος. Σε δηλώσεις στην κάμερα του λεπάντο ο κ. Τσιόδρας τόνισε ότι οι ευρωεκλογές δεν είναι δημοσκόπηση για το ποιο κόμμα προηγείται. Είναι εκλογές που έχουν μεγάλη πολιτική σημασία.
Σε ερώτηση για το αν οι ευρωεκλογές έχουν δίλλημα ο κ. Τσίδρας απάντησε πως τα διλλήματα οι πολίτες τα έλυσαν στις προηγούμενες εθνικές εκλογές. Οι πολίτες επιλέγουν την σταθερότητα και θα στείλουν και σε αυτές τις εκλογές το μήνυμά τους για μια σταθερή πορεία της χώρας στην Ευρώπη, σημείωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής.
Παράλληλα για ακόμη μια φορά τονίστηκε πως η Ελλάδα δεν μπορεί να κινηθεί μόνη της εκτός της ευρωπαϊκής ζώνης. Μια μεγάλη χώρα που αποφάσισε ξεχωριστή πορεία από τους ευρωπαίους εταίρους όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, μάλλον το έχει μετανιώσει υπογράμμισε ο κ. Τσιόδρας, λέγοντας πως αυτό αποδεικνύεται και από τα οικονομικά στοιχεία που αποτυπώνουν την εικόνα αυτή. Με αυτό το παράδειγμα έφερε σε αντιπαραβολή την χώρα μας που όπως είπε είναι μικρότερη μεν αλλά έχει ενισχύσει την παρουσία της στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και δεν είναι το «μαύρο πρόβατο» της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως γινόταν παλαιότερα.
Όσον αφορά το ενδιαφέρον των πολιτών για τις ευρωεκλογές ο κ. Τσιόδρας υπογράμμισε πως σε αυτές τις εκλογές δεν κρίνεται ποιος θα κυβερνήσει την χώρα, ωστόσο οι πολίτες σύμφωνα και με τα όσα του μεταφέρουν στις περιοδείες του, είναι ενήμεροι και επιθυμούν να συμμετέχουν με την ψήφο τους στην επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας τα οποία ωστόσο έχουν ως σημείο αναφοράς τις Βρυξέλλες.
Έχει διαβαστεί 407 φορές