Αρχική Ειδήσεις Τοπικά WESTIA LIVE | DESCELTO
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

WESTIA LIVE | DESCELTO

από Lepanto RTV
WESTIA LIVE | DESCELTO

Δείτε το βίντεο

Το 1993 ιδρύθηκε η εταιρία Descelto και από το 2010 εδρεύει στη περιοχή του Πύργου προσφέροντας ποιότητα και αξιοπιστία. Ασχολείται με την εισαγωγή και το εμπόριο επίπλων και όλων των ειδών οικιακού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Διαθέτει εκθεσιακό χώρο 2.500 τ.μ.

Η εταιρία προσφέρει μεγάλη γκάμα οικιακού εξοπλισμού. Μπορείτε να βρείτε : έπιπλα κουζίνας, πόρτες, ντουλάπες, πατώματα, είδη υγιεινής αλλά και έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για το καθιστικό, την τραπεζαρία, την κρεβατοκάμαρα και το παιδικό δωμάτιο σε μοναδικά σχέδια. Σας δίνει τη δυνατότητα να επιπλώσετε και να διακοσμήσετε εξολοκλήρου το σπίτι σας, αφού διαθέτει φωτιστικά, διακοσμητικά είδη, λευκά είδη, κουρτίνες, χαλιά και στρώματα σε υψηλή ποιότητα. Στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η προσφορά εξοπλισμού σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια καλύπτοντας όλες τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των πελατών της.

Στο κομμάτι του επαγγελματικού εξοπλισμού η Descelto έχει τη δυνατότητα της ολοκληρωμένης διακόσμησης του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Είναι σε θέση να προσφέρει πατώματα και κουφώματα άριστης ποιότητας και μοναδικών σχεδίων για ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό εξοπλισμό. Όσον αφορά τα δωμάτια του ξενοδοχείου αυτά μπορούν να επιπλωθούν και να διακοσμηθούν, ώστε να προσφέρουν ένα άριστο αποτέλεσμα και μια ζεστή ατμόσφαιρα που επιβάλλεται να υπάρχει. Οι υπηρεσίες πλαισιώνονται με την προσφορά ειδών ιμματισμού, εξειδικευμένες λύσεις για το μπάνιο, την σκίαση και τον επαγγελματικό φωτισμό. Η μεγάλη ποικιλία σε τραπεζοκαθίσματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου μπορεί να δώσει το απαραίτητο στυλ σε κάθε επαγγελματικό χώρο.

Η Descelto δρα ανάλογα με το ύφος που ο ιδιοκτήτης θέλει να διαμορφώσει το χώρο του και προτείνει ιδέες και λύσεις ως προς τη λειτουργικότητα και το αισθητικό αποτέλεσμα.

Έχει διαβαστεί 1887 φορές