Αρχική Ειδήσεις Τοπικά WESTIA LIVE | WINE CENTER
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

WESTIA LIVE | WINE CENTER

από Lepanto RTV
WESTIA LIVE | WINE CENTER

Δείτε το βίντεο

Η Wine Center είναι μια εταιρεία με έδρα την Πάτρα, που εμπορεύεται κρασιά και μπύρες, τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική και άριστη ποιότητα. Έχουμε αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή μερικών από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους στον κλάδο, παρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες.

Το εξειδικευμένο προσωπικό που στελεχώνει την επιχείρηση κατανοεί τις ανάγκες των πελατών μας και έχει ως στόχο τη δημιουργία και τη διατήρηση μακροπρόθεσμων εμπορικών σχέσεων, που βασίζονται στην αμεσότητα, στη συνέπεια και στην αξιοπιστία. Σκοπός της Wine Center, στην Πάτρα, είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, επενδύοντας σε μια συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία και εστιάζοντας στη συνεχή εξέλιξη και πρωτοπορία, διατηρώντας μια αμφίδρομη και γόνιμη σχέση με τους πελάτες μας. Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε, με υπεύθυνο τρόπο, μια ολοκληρωμένη σειρά από προϊόντα, που διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν απόλαυση σε όλες τις στιγμές, ανάλογα με τις προσωπικές επιλογές και προτιμήσεις των πελατών μας.

Η άριστη γνώση του αντικειμένου και η συνεχής υποστήριξη που παρέχουμε προάγουν την απόλυτη εμπιστοσύνη, την αναγνώριση και την άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας.

Έχει διαβαστεί 1574 φορές