Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Από τη Ζάκυνθο ξεκινώ περιοδεία σε όλη τη χώρα!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Από τη Ζάκυνθο ξεκινώ περιοδεία σε όλη τη χώρα!

από Lepanto RTV

Τι δήλωσε ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ως τον πρώτο σταθμό μιας μεγάλης περιοδείας στην ελληνική περιφέρεια χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης την επίσκεψή του στη Ζάκυνθο ανήμερα του εορτασμού του Αγίου Διονυσίου.

Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στη Ζάκυνθο από το μεσημέρι της Τετάρτης προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο Αγιο της Ζακύνθου.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. μόλις αφίχθηκε στη Ζάκυνθο μετέβη στο Δημαρχείο όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Παύλος Κολοκοτσάς.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Κολοκοτσάς ενημέρωσε τον πρόεδρο της Ν.Δ. για την πορεία του νησιού και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την υποδοχή και τον συνεχάρη για το έργο του και εξέφρασε τη χαρά του που από το νησί της Ζακύνθου, ως πρώτο σταθμό, ξεκινά μια μεγάλη περιοδεία στην περιφέρεια με στόχο να αφουγκραστεί του πολίτες και να αντλήσει ιδέες και προτάσεις για το μέλλον της πατρίδας μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ζακύνθου, κ. Παύλος Κολοκοτσάς, ο οποίος αφού τον καλωσόρισε στο νησί μας, τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας και του παρέδωσε σχετικό υπόμνημα.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην κακή οικονομική κατάσταση του Δήμου, η οποία οφείλεται αφενός στην οικονομική αδυναμία των συμπολιτών μας να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους και, αφετέρου, στην περικοπή των πόρων από την κεντρική διοίκηση, η οποία ξεπερνά το 65%.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας συνεχάρη τον Δήμαρχο για το έργο που επιτελεί σε ό,τι αφορά το θέμα των απορριμμάτων με την επιλογή του χώρου, αλλά και την αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού υδροδότησης και πρόσθεσε πως θα είναι στο πλευρό του Δήμου για όλα τα ζητήματα, ξεκαθαρίζοντας πως η Ελλάδα θα πάει μπροστά και θα ξεπεράσει την οικονομική κρίση μόνο αν προσελκύσουμε επενδύσεις.

Πηγή:ermisnews.gr

Έχει διαβαστεί 1586 φορές