Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Στραγγαλισμένο βρέθηκε το εξαφανισμένο κοριτσάκι, ομολόγησε ο πατέρας
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Στραγγαλισμένο βρέθηκε το εξαφανισμένο κοριτσάκι, ομολόγησε ο πατέρας

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Στραγγαλισμένο βρέθηκε το εξαφανισμένο κοριτσάκι, ομολόγησε ο πατέρας

Σε κάδο απορριμμάτων

Τραγικό τέλος στην υπόθεση της εξαφάνισης της εξάχρονης που αναζητείτο από το πρωί στην Αγία Βαρβάρα Αττικής: εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής.

Η αυλαία της τραγωδίας έπεσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν ο πατέρας του παιδιού υπέδειξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας έναν κάδο απορριμάτων, περίπου 150 μέτρα μακριά από το σπίτι του, όπου είχε πετάξει τη σορό της μιάς από τις δίδυμες κόρες του, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, για να την εξαφανίσει.

Αναμένεται η νεκροτομή στο σώμα του άτυχου κοριτσιού, για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου, αλλά σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής κατάθεση του 61χρονου, φαίνεται πως την στραγγάλισε ο ίδιος και ύστερα πέταξε τη σορό στον κάδο απορριμάτων.

Το πρωί της Πέμπτης ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Βαρβάρας και δήλωσε ότι εξαφανίστηκε η κορούλα του, η οποία, σημειωτέον, είχε και κινητικά προβλήματα και φοβόταν ότι είχε πέσει θύμα αρπαγής.

Στην καταγγελία του ανέφερε πως το βράδυ της Τετάρτης βγήκε να πατάξει τα σκουπίδια και πιθανόν ξέχασε τα κλειδιά στην πόρτα. Για αυτό, όταν ξύπνησε το πρωί, είδε σπίτι αναστατωμένο, μάλλον από διαρρήκτες και το παιδί άφαντο.

Ο 61χρονος, αφού πήγε πρώτα το άλλο κοριτσάκι του στο σχολείο, ύστερα πήγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνιση.

Την υπόθεση ανέλαβε αμέσως το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, όπου οδηγήθηκε ο πατέρας για κατάθεση, ενώ εκδόθηκε ανακοίνωση αναζήτησης από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και παράλληλα γίνονταν έρευνες σε όλη την περιοχή, καθώς οι ισχυρισμοί του πατέρα δεν έπεισαν από την αρχή τους αστυνομικούς.

 Ταυτόχρονα, η μητέρα του παιδιού, η οποία νοσηλευόταν στο Τζάνειο μετά από χειρουργική επέμβαση, πήρε εκτάκτως εξιτήριο και πήγε άρον άρον στο σπίτι για να παρακολουθεί τις έρευνες για το κοριτσάκι της.

Τελικά, ύστερα από 12 ώρες ανάκριση, ο 61χρονος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο αρμόδιος αξιωματικός, ο 61χρονος βρίσκεται σε σύγχυση, για αυτό θα ληφθεί και νέα κατάθεση, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για την αποτρόπαια πράξη του και να συμπληρωθεί η δικογραφία, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο ίδιος αναφέρει ότι έσφιξε χωρίς να το θέλει περισσότερο το κορίτσι στην αγκαλιά του, με αποτέλεσμα να το στραγγαλίσει.

Τέλος, σημειώνεται πως, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 61χρονος έχει ψυχολογικά προβλήματα και παίρνει αντικαταθλιπτικά φάρμακα.

Έχει διαβαστεί 1509 φορές