Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Αχαΐα: Ενοχλημένος ο ΣΥΡΙΖΑ για το Καραβάνι Υγείας - Αιχμηρή ανακοίνωση - "Πέταξαν τον Τσίπρα στη θάλασσα αλλά ξέχασαν να βγάλουν άλλους..."
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Αχαΐα: Ενοχλημένος ο ΣΥΡΙΖΑ για το Καραβάνι Υγείας - Αιχμηρή ανακοίνωση - "Πέταξαν τον Τσίπρα στη θάλασσα αλλά ξέχασαν να βγάλουν άλλους..."

από Lepanto RTV

Διαβάστε αναλυτικά

Ενοχλημένα τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας από το χθεσινή κινητοποίηση του υγειονομικου κλάδου και το Καραβάνι Υγείας. 

Στην επιστολή τους αναφέρουν τα εξής: 

 

"Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας συγχαίρει τους διοργανωτές της εκδήλωσης Καραβάνι της Υγείας που πραγματοποιήθηκε χθες στην πόλη μας από το νεοδημιουργημένο μέτωπο ΝΔ-ΚΚΕ-ΠΑΣΟΚ και πρώην μελών του ΣΥΡΙΖΑ, που αρέσκονται να εμφανίζονται ως συνεπείς αριστεροί.

 

Απολαύσαμε στελέχη του ΚΚΕ δίπλα-δίπλα με στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ως μπροστάρηδες στον αγώνα να πετάξουν από τη γέφυρα του Ρίου τον Τσίπρα και την κυβέρνησή του στη θάλασσα. Υπήρξε βέβαια μια μεγάλη παράλειψη που πρέπει να επισημανθεί. Δεν ανέσυραν, ως όφειλαν, από τη θάλασσα τον κύριο Μητσοτάκη και τον κύριο Γεωργιάδη, που αναμένουν με ανυπομονησία να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας. Τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας που δημιουργήθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που κατεδάφισε τις εξαιρετικές προσπάθειες της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και του τέως υπουργού Υγείας Γεωργιάδη, θα λυθούν από την αναμενόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, με τρόπο τόσο ικανοποιητικό, όσο αυτός που γνωρίσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Ο λαός της Πάτρας μπορεί να κοιμάται ήσυχος πλέον. 

 

Επισημαίνουμε ότι πολλές φορές είναι προτιμότερο να αντιμετωπίζει κανείς με χιούμορ τα όσα ακατανόητα και απίστευτα συμβαίνουν σήμερα. Παραδίδουμε όμως στην κρίση των σκεπτόμενων πολιτών τα νέα αξιακά στοιχεία μέρους της αριστεράς και του μετώπου που δημιουργεί με τη ΝΔ καθώς και την αισθητική που υποδεικνύει" 

 

Έχει διαβαστεί 1506 φορές