Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Απρόσμενη απώλεια 43χρονου αξιωματικού πλοίου της γραμμής Κυλλήνης – Ζακύνθου – Βγήκε βόλτα και πέθανε
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Απρόσμενη απώλεια 43χρονου αξιωματικού πλοίου της γραμμής Κυλλήνης – Ζακύνθου – Βγήκε βόλτα και πέθανε

από Lepanto RTV
Απρόσμενη απώλεια 43χρονου αξιωματικού πλοίου της γραμμής Κυλλήνης – Ζακύνθου – Βγήκε βόλτα και πέθανε

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Ζακύνθου

Στη θλίψη έχει βυθίσει την τοπική κοινωνία και ιδιαιτέρως την ναυτική οικογένεια της Ζακύνθου το απρόσμενο αποτέλεσμα των ερευνών για τον εντοπισμό του 43χρονου αξιωματικού πλοίου της γραμμής Κυλλήνης – Ζακύνθου Γ.Δ. (κατοίκου εν ζωή Βυζαντίδας Αργασίου) τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το βράδυ της Δευτέρας αφότου το πλοίο που υπηρετούσε εκτέλεσε το τελευταίο δρομολόγιο για Κυλλήνη και είχε διανυκτέρευση.

Ο αξιωματικός -σύμφωνα με πληροφορίες- βγήκε για μια βραδινή βόλτα και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Σήμερα το πρωί το πλοίο ξεκίνησε το δρομολόγιό του προς τον Πόρο Κεφαλονιάς χωρίς να έχει γίνει αντιληπτό ότι ο άτυχος αξιωματικός δεν είχε επιβιβαστεί αφού οι συνάδελφοί του είχαν την πεποίθηση ότι βρίσκεται στην καμπίνα του. Ωστόσο μόλις διαπίστωσαν ότι δεν είχε επιστρέψει στο πλοίο ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο Κυλλήνης και έτσι ξεκίνησαν έρευνες που εξελίχθηκαν σε θρίλερ για τον εντοπισμό του αφού όλα ήταν ανοιχτά.

Στο μεταξύ στην Κυλλήνη είχε φτάσει η σύζυγός του, ενώ μετά από αρκετές ώρες αναζήτησης με το Λιμεναρχείο Κατακόλου, το Λιμενικό Τμήμα Κυλλήνης και την Αστυνομία να «χτενίζουν» την περιοχή, εντοπίστηκε στην περιοχή της παραλίας «Πετρέλαια» στο Κάστρο Κυλλήνης, το αυτοκίνητό του ένα μπορντό Seat Ibiza. Γρήγορα έγινε αντιληπτό πως μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν αναίσθητος αλλά εν ζωή ο 43χρονος αξιωματικός οπότε άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο ξεκίνησε η μεταφορά του στο Κ.Υ. Γαστούνης. Εκεί, λίγη ώρα αργότερα ο 43χρονος αξιωματικός πλοίου της γραμμής Ζάκυνθος – Κυλλήνη, άφησε την τελευταία του πνοή, χωρίς τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν διευκρινιστεί. Αυτά θα προσδιοριστούν κατά τη νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει.

Προανάκριση διενεργεί το Λιμενικό Τμήμα Κυλλήνης και το Λιμεναρχείο Κατακόλου.

Πηγή: imerazante.gr

Έχει διαβαστεί 1614 φορές