Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Βίαζε την κόρη του, την 14χρονη φίλη της κι ένα αγόρι-Συνελήφθη 46χρονος στην Πάτρα-"Ψάρευε" μέσω facebook
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Βίαζε την κόρη του, την 14χρονη φίλη της κι ένα αγόρι-Συνελήφθη 46χρονος στην Πάτρα-"Ψάρευε" μέσω facebook

από Lepanto RTV
Βίαζε την κόρη του, την 14χρονη φίλη της κι ένα αγόρι-Συνελήφθη 46χρονος στην Πάτρα-"Ψάρευε" μέσω facebook

Μετά από ένταλμα του ανακριτή

Ένας 46χρονος άνδρας, κάτοικος Πατρών, συνελήφθη  μετά από ένταλμα του Γ΄ Ανακριτή Πατρών για βιασμό, αιμομιξία και αποπλάνηση ανηλίκου. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας φέρεται το 2015 να βίασε την τότε 16 ετών κόρη του, όπως επίσης, την ίδια χρονιά, ένα αγόρι από την Ρουμανία που πέρυσι ήταν 18 ετών και μια ακόμα 14χρονη Ελληνίδα.

Το ένταλμα εκδόθηκε στις 19 Ιανουαρίου. Ο άνδρας φέρεται στο παρελθόν να έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές για ίδια αδικήματα και είχε φυλακιστεί. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και την Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες (19-1-2017) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών.

Σε βάρος του 46χρονου είχε σχηματιστεί, προχθές (18-1-2017), από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών, αιμομιξία, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, ο δράστης από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι και τον Δεκέμβριο του ίδιους έτους, χρησιμοποιώντας απειλές είχε εξαναγκάσει σε συνουσία κατ΄εξακολούθηση την  κόρη του και μια ακόμη ημεδαπή,  που είχαν ηλικία τότε (2015) 16 και 14 ετών, αντίστοιχα, ενώ είχε ασελγήσει και σε βάρος ενός 18χρονου (το έτος 2015)  αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης χρησιμοποιώντας προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιχείρησε να προσελκύσει με χρήση ψευδών γεγονότων ως αληθινών και άλλα ανήλικα άτομα.

Σημειώνεται ότι, ο 46χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον Ανακριτή Πατρών".

πρώτη ανάρτηση  14.39

Έχει διαβαστεί 1373 φορές