Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Σε δύσκολη θέση η δημοτική αρχή Ναυπακτίας για την υπόθεση του Βιολογικού
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Σε δύσκολη θέση η δημοτική αρχή Ναυπακτίας για την υπόθεση του Βιολογικού

από Lepanto RTV
Σε δύσκολη θέση η δημοτική αρχή Ναυπακτίας για την υπόθεση του Βιολογικού

Μια καυτή πατάτα στα χέρια της δημοτικής αρχής

Η υπόθεση του έργου των 3,5 εκ ευρώ, που αφορά την επέκταση του βιολογικού καθαρισμού της Ναυπάκτου, είναι πλέον η καυτή πατάτα στα χέρια της δημοτικής αρχής.

Μετά το πόρισμα καταπέλτης της Αρχής καταπολέμησης της διαφθοράς, το θέμα αποκτά άλλες διαστάσεις. Η αντιπολίτευση μάλιστα στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης, αναμένεται να προκαλέσει έντονη συζήτηση για το θέμα.

Η δημοτική αρχή αυτή την στιγμή, δεν φαίνεται να έχει σαφή και ενιαία κατεύθυνση, εμφανίζοντας ουσιαστικά δύο διαφορετικές εκδοχές. Η μία φαίνεται να επιθυμεί την συνέχιση της διαδικασίας καθώς θεωρεί το πόρισμα γνωμοδοτικού χαρακτήρα, ενώ η άλλη πλευρά θεωρεί πως πρέπει να αναμένουν κατευθύνσεις από το αρμόδιο Υπουργείο, που έχει λάβει γνώση για το θέμα.

Μέχρι την Τετάρτη σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ΔΕΥΑΝ θα έχει στα χέρια της και την εισήγηση νομικού γραφείου των Αθηνών για το ζήτημα.

Το πόρισμα που κατατέθηκε στο δήμο, αναφέρεται ουσιαστικά στους λόγους που οδήγησαν την Οικονομική Επιτροπή του δήμου στην απόφασή της, κατά την οποία αποκλειστηκαν όλες οι εταιρίες, πλην μιας εταιρίας της Ναυπάκτου. Έτσι άνοιξε μόνο η οικονομική προσφορά της συγκεκριμένης εταιρίας η οποία είχε έκπτωση 2% επί του προυπολογισμού.

Έχει διαβαστεί 1539 φορές