Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Μεσολόγγι: Τούμπαρε αυτοκίνητο στην Περιμετρική (φωτό)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Μεσολόγγι: Τούμπαρε αυτοκίνητο στην Περιμετρική (φωτό)

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Μεσολόγγι: Τούμπαρε αυτοκίνητο στην Περιμετρική (φωτό)

Μαθητές έσβησαν τη φωτιά που πήρε το ΙΧ

Εκτροπή και ανατροπή αυτοκινήτου σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην δυτική περιμετρική Μεσολογγίου έξω από τα δυο λύκεια της πόλης.

Ο 67χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, που είχε κατεύθυνση από το λιμάνι προς τη βόρεια πλευρά της πόλης, έχασε τον έλεγχο του οχήματος πιθανώς μετά από κάποια αδιαθεσία και προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να ανατραπεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν η σύζυγος  και οι δυο εγγονές του ηλικίας περίπου 5-6 ετών.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα περιπολικά της τροχαίας και πυροσβεστικά οχήματα ενώ το όχημα έπιασε φωτιά μετά την σφοδρή σύγκρουση και διερχόμενοι την έσβησαν με πυροσβεστήρες. Τα τρία άτομα κατάφεραν και βγήκαν από το αυτοκίνητο ελαφρά τραυματισμένα έχοντας υποστεί σοκ, ενώ ο οδηγός χρειάστηκε την βοήθεια των πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό του. Στη συνέχεια οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου για τις πρώτες βοήθειες. Εκτός από τον οδηγό όλοι οι άλλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Τα αιτία του ατυχήματος διερευνά η τροχαία Μεσολογγίου.

Έχει διαβαστεί 1577 φορές