Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Αγιασμός στο ανακαινισμένο κτίριο του Νοσοκομείου «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Αγιασμός στο ανακαινισμένο κτίριο του Νοσοκομείου «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Πάτρα: Αγιασμός στο ανακαινισμένο κτίριο του Νοσοκομείου «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»

Μετά τις πολυετείς εργασίες

Έτοιμο να ανοίξει και πάλι τις πύλες του προκειμένου να υποδεχθεί ασθενείς και να προσφέρει τις υπηρεσίες του, είναι το πολυώροφο κτήριο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Ό Άγιος Ανδρέας».

Μετά από τις πολυετείς και μετ΄εμποδίων εργασίες ανακατασκευής του, έπειτα το ισχυρό πλήγμα που δέχθηκε τον Ιούνιο του 2008 από τον ισχυρό φονικό σεισμό που χτύπησε την Αχαΐα, πλέον αποτελεί μια πρώτυπη σύγχρονη υγειονομική μονάδα, που έρχεται να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.

Σημερα εγινε η Τελετή Αγιασμού στους χώρου του ανακαινισμένου κτηρίου, ενώ από την προσεχή Δευτέρα, σε λειτουργία αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία η Καρδιολιγική Κλινική και η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Καρδιοπαθών.
Η μεταφορά των κλινικών θα γίνει σταδιακά, καθώς θα πρέπει το Νοσοκομείο να μην βρίσκεται σε καθεστώς εφημερίας, κατά συνέπεια οι «ελεύθερες» ημέρες για Διοίκηση, Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό είναι η Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Στόχος της Διοίκησης σύμφωνα με πληροφορίες είναι η μετακίνηση όλων των κλινικών να έχει ολοκληρωθεί εντός Μαρτίου και στη συνέχεια να ακολουθήσει η μεταφορά του Νοσημάτων Θώρακος.

 

Έχει διαβαστεί 1558 φορές