Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Έρχεται ο Αδωνις Γεωργιάδης για σεμινάριο ρητορικής
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Έρχεται ο Αδωνις Γεωργιάδης για σεμινάριο ρητορικής

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Πάτρα: Έρχεται ο Αδωνις Γεωργιάδης για σεμινάριο ρητορικής

Σάββατο και Κυριακή

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και βουλευτής, Άδωνις Γεωργιάδης εγκαινίασε πριν από λίγο καιρό έναν κύκλο ταχύρρυθµων σεµιναρίων ρητορικής, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων της Ελληνικής Αγωγής, της σχολής που δηµιούργησε ο ίδιος το 1994.

Όσοι συµµετέχουν στα σεµινάρια αυτά µπορούν, µέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, να έρθουν σε επαφή µε µεθόδους και τεχνικές ρητορικής που δηµιουργήθηκαν και εφαρµόζονταν ήδη από τους αρχαίους χρόνους και να διδαχθούν την πρακτική τους στο σήµερα. Το σεµινάριο απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυµούν ή χρειάζονται λόγω του επαγγέλµατός τους να απευθύνουν δηµόσιο λόγο. Για το λόγο αυτό το σεµινάριο είναι διαδραστικό: «Όλοι σηκώνονται στο βήµα και µιλούν».

Κατά την έναρξη του σεµιναρίου, οι συµµετέχοντες λαµβάνουν έναν φάκελο µε σηµειώσεις, ενώ στο τέλος τους δίδεται η σχετική βεβαίωση συµµετοχής. Λίγες ηµέρες αργότερα, λαµβάνουν µέσω email την οµιλία τους. Ο πρώτος και ο δεύτερος κύκλος σεµιναρίων ολοκληρώθηκε µε µεγάλη επιτυχία, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στις 4 και 5 Μαρτίου ο Άδωνις Γεωργιάδης εγκαινιάζει τον Α’ κύκλο στην Πάτρα στο ξενοδοχείο “Astir Hotel Patras” ενώ ο Γ΄κύκλος θα πραγµατοποιηθεί στην Αθήνα στις 18 και 19 Μαρτίου. Οι εγγραφές γίνονται τηλεφωνικώς στο 210.5221314 (απογευµατινές ώρες) ή ηλεκτρονικά στο info@EllinikiAgogi.gr.

 

Έχει διαβαστεί 1569 φορές