Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Δείχνει τα «δόντια» της η νεολαία για τις εκλογές της 13ης Μαϊου - Ο Γ. Kουτρουμάνης υποψήφιος πρόεδρος στο κέντρο πόλεως
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Δείχνει τα «δόντια» της η νεολαία για τις εκλογές της 13ης Μαϊου - Ο Γ. Kουτρουμάνης υποψήφιος πρόεδρος στο κέντρο πόλεως

από Αλέξανδρος Κογκόλης

Σε εξέλιξη οι προετοιμασίες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες, το παρασκήνιο αλλά και οι προετοιμασίες των στελεχών της τοπικής νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής επιτροπής, του επικεφαλής της, αλλά και των τοπικών οργανώσεων.

Η νεολαία του κόμματος, αναμένεται να παίξει σημαντικότατο ρόλο στα εκλογικά τεκταινόμενα και σε αυτές τις διαδικασίες, με αρκετούς μάλιστα υποψηφίους.

Η μαζικότητά της δε, την αναδεικνύει σε καθοριστικό παράγοντα σε ότι αφορά τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lepanto, η δυναμικότητά της θα διαφανεί και στο Κέντρο Πόλεως, αφού θα κατέλθει υποψήφιος πρόεδρος ο νεολαίος, Γ. Κουτρουμάνης (γιος του προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδος). Οι ίδιες πληροφορίες τον χρίζουν φαβορί για τη θέση και μάλιστα χωρίς -έως ώρας- αντίπαλο.

Θυμίζουμε πως, ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαϊας και τα νομαρχιακά και δημοτικά της όργανα θα εκλεγούν από τη βάση του κόμματος. Για να μπορεί να ψηφίσει κάποιος στις προσεχείς εκλογές, πρέπει να έχει εγγραφεί ως μέλος, δίδοντας μάλιστα κατ’ ελάχιστο 12 ευρώ.

Υποψηφιότητες δηλώνονται έως τις 27 Απριλίου. Μονομάχοι για την προεδρεία της ΝΟΔΕ ο νυν πρόεδρος Γ. Μαζαράκης και ο Α. Νικολάου.

Έχει διαβαστεί 1353 φορές