Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Δεν έχει τέλος ο θρήνος για τους νεκρούς σε τροχαία - Νεκρός ο 18χρονος Θανάσης που τραυματίστηκε χθες στην Καλαβρύτων
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Δεν έχει τέλος ο θρήνος για τους νεκρούς σε τροχαία - Νεκρός ο 18χρονος Θανάσης που τραυματίστηκε χθες στην Καλαβρύτων

από Lepanto RTV
Πάτρα: Δεν έχει τέλος ο θρήνος για τους νεκρούς σε τροχαία - Νεκρός ο 18χρονος Θανάσης που τραυματίστηκε χθες στην Καλαβρύτων

Δεν άντεξε

Δεν άντεξε και μετά από λίγες ώρες νοσηλείας έφυγε από τη ζωή ο 18χρονος που τραυματίστηκε χθες το απόγευμα σοβαρά σε τροχαίο στη συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Φωκαίας.

Ο νεαρός μοτοσικλετιστής Θανάσης Μυλωνάς από την Πάτρα, είχε σοβαρά τραύματα σε σπλήνα και πνεύμονες και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν άντεξε.

Σοκαρισμένη από την είδηση του θανάτου του νέου είναι όλη η πόλη και η συνοικία της Εγλυκάδας στην οποία διέμενε με την οικογένειά του.

 

Καταιγισμός συγκλονιστικών μηνυμάτων αποχαιρετισμού στο facebook του 18χρονου Θανάση τα τελευταία λεπτά οπότε και έγινε γνωστό το τραγικό νέο του θανάτου του.

 

  • Έκανες τα πάντα όλες τις δουλειές ήξερες πολλά πράγματα για την ζωή ήσουν παρά πολύ καλό άτομο και κάτι παραπάνω από φίλος...Εχθές όλη την μέρα μαζι και μετά μαθαίνω πως ο Θάνος τράκαρε και λέω τι έγινε εδώ όλη μέρα μαζί πως ποτέ γιατί? ….Αδερφέ μου θα μείνεις στις καρδιές μας σαν ένας τεράστιος άνθρωπος και χαρακτήρας δεν έχω ξανά δει τέτοιον άντρα με τόσο σκληρή καρδιά που να αγαπά σαν μικρό παιδί και να κάνει τα πάντα γιατί θέλει να ζήσει την ζωή του με τρέλα μαθαίνοντας τόσα πράγματα...Καλό παράδεισο αδερφέ μου δεν σε ξεχνάμε ποτέ..
  • 14/2/17 το και 15/2/17 έφυγες από την ζωή δεν άντεξες άλλο...Αχχ ρε Θάνο αδερφέ μου πρόσεχε εκεί ψηλά αδερφέ είσαι πολύ μακριά μας μα τόσο δίπλα μας..
  • Αντίο αδερφακο μου θα σε θυμόμαστε....
  • Ησουν είσαι και θα είσαι ο αδερφακος μου!!!
  • Kalo taksidi aderdako muu kalo paradeiso na exeis .efuges me thn agaph sou kai auth se prodwse duxthxws auto pou agapame pada mas prodidei .
  • Καλό ταξίδι αδερφέ να μας προσέχεις όλους....Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω....Κουράγιο στην οικογένεια σου!!!
  • θαναρα μου αδερφε μου εφυγες νωρις και εσυ ….. καλο παραδεισο φιλε μου ο θεος παντα περνει τους καλυτερος δυναμη στην οικογενεια σου.
  • Kalo paradiso aderfe mou .. makari na vreis ekei osa itheles sth syntomh zwoula sou .. emeis xasame ta pada ..
Έχει διαβαστεί 1979 φορές