Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Το φορτηγό-ψυγείο έκρυβε ανθρώπινες ψυχές - Συνελήφθη 49χρονος για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Το φορτηγό-ψυγείο έκρυβε ανθρώπινες ψυχές - Συνελήφθη 49χρονος για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

από Lepanto RTV

Συλλήψεις αλλοδαπών και με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Συνεχίζουν τις προσπάθειες διακίνησης παράνομων μεταναστών μέσω του λιμανιού της Πάτρας τα κυκλώματα που εκμεταλλεύονται την λαχτάρα των ανθρώπων αυτών για μια καλύτερη ζωή.

Χθες το μεσημέρι συνελήφθη ένας 49χρονος οδηγός φορτηγού, ο οποίος κατηγορείται για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείο Πάτρας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, ως οδηγός ενός ψυγείου επικαθήμενου Φ/Γ οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, να μεταφέρει κρυμμένους εντός του χώρου του φορτίου, έξι (06) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω ψυγείο Φ/Γ.

Εξάλλου, ένας 44χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, επίσης χθες το μεσημέρι, από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμανιού διότι έφερε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

 Επίσης, ένας 30χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών με πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο

Τέλος, ένας ακόμη 41χρονος αλλοδαπός συνελήφθη χθες το απόγευμα, από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, με πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται από την οικεία Λιμενική Αρχή ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Έχει διαβαστεί 1581 φορές