Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Τραγωδία χθες βράδυ στην Παλιά εθνική Πατρών - Κορίνθου: Νεκρός σε τροχαίο ο 17χρονος Βασίλης
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Τραγωδία χθες βράδυ στην Παλιά εθνική Πατρών - Κορίνθου: Νεκρός σε τροχαίο ο 17χρονος Βασίλης

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Τραγωδία χθες βράδυ στην Παλιά εθνική Πατρών - Κορίνθου: Νεκρός σε τροχαίο ο 17χρονος Βασίλης

Στο ύψος του Αιγίου

Ο 17χρονος Βασίλης Καλαντζής είναι ο άτυχος νέος που σκοτώθηκε στο τροχαίο που σημειώθηκε χθες βράδυ στην Π.Ε.Ο Κορίνθου Πατρών, στην οδό 25ης Μαρτίου 1821 του Αιγίου.

O νεαρός Βασίλης Καλαντζής έμενε στην περιοχή των Σταφιδαλώνων και ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη στην τοπική κοινωνία του Αιγίου και κυρίως στη γειτονιά του που όλοι τον γνώρισαν και έχουν μόνο έναν καλό λόγο να πουν.

Οι φίλοι του στο fb έχουν κατακλύσει την προσωπική του σελίδα με μηνύματα μη μπορώντας να πιστέψουν στον τόσο άδικο και ξαφνικό χαμό του.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό 17χρονου ημεδαπού, το οποίο έλαβε χώρα χθες το βράδυ, στο 93ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου -  Πατρών, στο Αίγιο.

Ειδικότερα, από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας προέκυψε ότι, ο 20χρονος ημεδαπός οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό (αγροτικό),  εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με μοτοποδήλατο, που οδηγούσε 17χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, συνέλαβαν τον 20χρονο, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση για την πλήρη διερεύνηση των αιτίων και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Πρώτη ενημέρωση 9.03πμ

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ένα 17χρονο αγόρι σημειώθηκε χθες βράδυ λίγο μετά τις 10.30 στην Παλιά Εθνική Οδό Πατρών Αθηνών στην Αιγιάλεια.

Όλα συνέβησαν στο τμήμα από Κουλούρα προς Μαυρίκι Αιγίου, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε ο 17χρονος συγκρούσθηκε με όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση με οδηγό έναν 20χρονο.

Ο 17χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Ο οδηγός του άλλου οχήματος συνελήφθη.

Tα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου ερευνά η Τροχαία Αιγίου.

 

 

Έχει διαβαστεί 1785 φορές