Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Σ. ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΣΤΟ LEPANTO: «Δεν τίθεται ζήτημα ΧΥΤΕΑ στην Αχαΐα – Δεν μας εκπροσωπούν οι μετρήσεις στο Δρέπανο» - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Σ. ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΣΤΟ LEPANTO: «Δεν τίθεται ζήτημα ΧΥΤΕΑ στην Αχαΐα – Δεν μας εκπροσωπούν οι μετρήσεις στο Δρέπανο» - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

από Lepanto RTV
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Σ. ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΣΤΟ LEPANTO: «Δεν τίθεται ζήτημα ΧΥΤΕΑ στην Αχαΐα – Δεν μας εκπροσωπούν οι μετρήσεις στο Δρέπανο» - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Δηλώσεις στο Δελτίο Ειδήσεων με τον Αλέξανδρο Κογκόλη

«Δεν τίθεται ζήτημα δημιουργίας Χώρου Υγειονομικής Ταφής Επικίνδυνων Αποβλήτων στη Πάτρα και την Αχαϊα», δήλωσε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Lepanto, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.

«Είναι υποβολιμαία και λανθασμένη η τοποθέτηση οποιουδήποτε ανέφερε κάτι τέτοιο, τόσο για την περιοχή του Δρεπάνου, όσο και για την υπόλοιπη Πάτρα», συμπλήρωσε.

 

«Ο εθνικός σχεδιασμός έχει δημιουργήσει τη δυνατότητα για μονάδες εκεί που χρειαζόμαστε, με γεωγραφική διασπορά. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τέτοιο σχεδιασμό. Δεν τίθεται ζήτημα», υποστήριξε επιπροσθέτως ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος.

 

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ

 

Σε ότι αφορά τις μετρήσεις του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών, βάσει των οποίων στη παραλία του Δρεπάνου, παρατηρείται μεγάλη συγκέντρωση αιωρούμενων σωματιδίων με ίνες αμιάντου, με αποτέλεσμα κάτοικοι και λουόμενοι να κινδυνεύουν, ο κ. Φάμελλος απάντησε πως αυτές οι μετρήσεις δεν εκπροσωπούν τη πολιτεία. «Δεν πρέπει να δημιουργείται πανικός, υπάρχουν αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας, για αυτές τις μετρήσεις».

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ…ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ

 

«Υπάρχει ζήτημα με την ΑΜΙΑΝΤΙΙΤ στο Δρέπανο, αλλά με τις προτάσεις των κατοίκων, το ΕΣΠΑ και τον προγραμματισμό της Περιφέρειας θα το αντιμετωπίσουμε. Αλλά μην το συγχέουμε με οποιοδήποτε κλίμα πανικού προς τους πολίτες για τη χωροθέτηση μονάδων και τον κίνδυνο για την υγεία τους», υποστήριξε ο Σωκράτης Φάμελλος.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Έχει διαβαστεί 2028 φορές