Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Έφυγε από τη ζωή ο Πατρινός καθηγητής φυσικής Δημήτρης Κιούρτης
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Έφυγε από τη ζωή ο Πατρινός καθηγητής φυσικής Δημήτρης Κιούρτης

από Lepanto RTV
Έφυγε από τη ζωή ο Πατρινός καθηγητής φυσικής Δημήτρης Κιούρτης

Πάλευε για δύο μήνες με πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε

Συγκίνηση προξένησε η θλιβερή είδηση του θανάτου το περασμένο Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 του Πατρινού καθηγητή μέσης εκπαίδευσης με ειδικότητα στο μάθημα της φυσικής, Δημήτρη Κιούρτη.

 

Οι συνάδελφοι του στο 7ου ΕΠΑΛ – Επαγγελματικό Λύκειο της Πάτρας όπου υπηρετούσε ο εκλιπών, έστειλαν μέσω email μία ανακοίνωση με λίγα λόγια αποχαιρετισμού στον αγαπητό και εξαίρετο, όπως τονίζουν, καθηγητή Δημήτρη Κιούρτη, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και έδωσε τους τελευταίους 2 μήνες, σκληρή μάχη απ' όπου δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Κιούρτη έχει ως εξής:

Το πρωί του Σαββάτου, αφού έδωσε σκληρή μάχη για δύο μήνες, έφυγε για το «μεγάλο ταξίδι» ο αγαπητός συνάδελφος και φίλος Δημήτρης Κιούρτης, φυσικός, εκπαιδευτικός του 7ου ΕΠΑ.Λ. Πάτρας.

Ένας εξαίρετος δάσκαλος, πολιτισμένος και ευγενής άνθρωπος, λάτρης των ταξιδιών και της περιήγησης, εραστής της τέχνης και της τεχνολογίας, ανήσυχος και ευχάριστος συζητητής, με διακριτικότητα και αυτοσαρκασμό, με περίσσεια ειλικρίνεια και ευθύτητα χαρακτήρα και λόγου απέναντι στα πράγματα, ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας.

Φίλε και συνάδελφε Δημήτρη, Σε χαιρετούμε με πόνο ψυχής, θα μείνεις για πάντα μες στις καρδιές μας.

«ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ».

*Η φωτ. του εκλιπόντος μας εστάλη μαζί με το μέιλ.

Έχει διαβαστεί 1756 φορές