Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ι.Π. Μεσολογγίου: Το ζήτημα του Πρωτοδικείου έθεσε στον Πρωθυπουργό ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ι.Π. Μεσολογγίου: Το ζήτημα του Πρωτοδικείου έθεσε στον Πρωθυπουργό ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Ι.Π. Μεσολογγίου: Το ζήτημα του Πρωτοδικείου έθεσε στον Πρωθυπουργό ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος

Στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου αυτοκινητοδρόμου "Άκτιο-Αμβρακία", ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ιδιαιτέρως με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη...

Στα εγκαίνια του νέου οδικού άξονα «Άκτιο-Αμβρακία», έργο με ευρύτερες αναπτυξιακές προοπτικές για ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα και ιδιαίτερα την Αιτωλοακαρνανία, παραβρέθηκε χθες, Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στο 24ο χλμ του καινούριου αυτοκινητοδρόμου από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ιδιαιτέρως μαζί του και να θέσει σημαντικά ζητήματα της περιοχής, με κυρίαρχο το φλέγον ζήτημα της έδρας του Πρωτοδικείου.

Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου παρέθεσε μια πληθώρα ουσιαστικών και αντικειμενικών κριτηρίων και επιχειρημάτων για τα οποία πρέπει να παραμείνει η έδρα του Πρωτοδικείου στο Μεσολόγγι, με τον Πρωθυπουργό να τα ακούει με προσοχή και να δεσμεύεται ότι θα εξετάσει το ζήτημα προσωπικά ο ίδιος.

Τέλος, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος ζήτησε προσωπική ακρόαση από τον Πρωθυπουργό για το συγκεκριμένο θέμα, με ταυτόχρονη παρουσία των Δημάρχων των όμορων Δήμων Ξηρομέρου και Ναυπακτίας, προκειμένου να εξευρεθεί η βέλτιστη λύση που δεν θα διχάζει την τοπική κοινωνία, αίτημα το οποίο ο Πρωθυπουργός εξέλαβε θετικά.

Έχει διαβαστεί 332 φορές