Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στην έκθεση ΟΙΝΟΡΑΜΑ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στην έκθεση ΟΙΝΟΡΑΜΑ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στην έκθεση ΟΙΝΟΡΑΜΑ

μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις ελληνικού κρασιού παγκοσμίως και την επισκέπτονται έμποροι από όλο τον κόσμο...

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στην έκθεση «ΟΙΝΟΡΑΜΑ», που θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό χώρο του Ζάππειου Μεγάρου στην Αθήνα, από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2024.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία την Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδος (ΕΝ.Ο.Α.Κ.Ε), θα φιλοξενήσει στο περίπτερό της 18 επιχειρήσεις του κλάδου της οινοποιίας, με στόχο την επίτευξη επωφελών συμφωνιών. Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα επιδοτηθούν με το ποσό των 1.000€ + Φ.Π.Α. 24% για 1 σταντ και με το ποσό των 500€ + Φ.Π.Α. 24% για ½ σταντ ή για σταντ θεματικής γωνιάς, προωθώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τα υψηλής ποιότητας κρασιά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην σημαντικότερη εγχώρια έκθεση που είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο κρασί.

Η έκθεση ΟΙΝΟΡΑΜΑ, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις ελληνικού κρασιού παγκοσμίως και την επισκέπτονται έμποροι από όλο τον κόσμο. Η υψηλή ποιότητα των οίνων της στερεοελλαδίτικης γης είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για ακόμα μια χρονιά και προσβλέπουμε σε μια δημιουργική εκδήλωση με απτά αποτελέσματα για τους επιχειρηματίες οινοπαραγωγούς μας.


Έχει διαβαστεί 245 φορές