Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα ΠΑΤΡΑ: Συνάντηση της Ενωσης Αστυνομικών με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΠΑΤΡΑ: Συνάντηση της Ενωσης Αστυνομικών με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΤΡΑ: Συνάντηση της Ενωσης Αστυνομικών με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας

Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 ο Πρόεδρος της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας, Χαράλαμπος Τσίτσικας, ο Α’ Αντιπρόεδρος Ιωάννης Κόρδας και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Μπαλάσης επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, στα γραφεί

Στον κ. Αντιπεριφερειάρχη αναλύθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που  απασχολούν τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Αχαΐας. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση δε στην πρόσφατη μηδενική ενίσχυση της  Αχαΐας με προσωπικό, κατά τις έκτακτες μεταθέσεις του τρέχοντος έτους, με παράλληλη  ίδρυση υπηρεσιών που επανδρώθηκαν από Αστυνομικούς οι οποίοι μετακινήθηκαν από  άλλες υπηρεσίες στης Αχαΐας.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε για την άμεση έγγραφη παρέμβαση του προς  την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και την αυτοπρόσωπη  μετάβαση του στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ώστε να στηριχθούν τα αιτήματα  μας για ενίσχυση με προσωπικό, μέσα και εξοπλισμό.

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης μας ενημέρωσε ότι έγινε δεκτό το αίτημα μας για την  χορήγηση σε υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας τριών (3) αυτόματων  εξωτερικών απινιδωτών, οι οποίοι θα παραδοθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ θα πραγματοποιηθεί και εκπαίδευση του προσωπικού ως προς την λειτουργία και την  χρήση τους.


Έχει διαβαστεί 404 φορές