Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε με την Υπουργό Τουρισμού
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε με την Υπουργό Τουρισμού

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε με την Υπουργό Τουρισμού

συζητήθηκαν θέματα ανάδειξης και προώθησης του Εθελοντισμού μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και την ευαισθητοποίηση και εξοικείωση των πολιτών και των επιχειρήσεων τουρισμού στις Πρώτες Βοήθειες.

Την Τετάρτη 10 Ιανουάριου 2024, στο Υπουργείο Τουρισμού, πραγματοποιήθηκε, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συνάντηση του Προέδρου του E.E.Σ. Dr. Αντώνιου Αυγερινού με την Υπουργό Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα ανάδειξης και προώθησης του Εθελοντισμού μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και την ευαισθητοποίηση και εξοικείωση των πολιτών και των επιχειρήσεων τουρισμού στις Πρώτες Βοήθειες.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. ευχαρίστησε την κα Κεφαλογιάννη για την υποστήριξή της στο έργο και τις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά ο Ε.Ε.Σ. για να σταθεί αρωγός στις δράσεις της Πολιτείας, σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Η Υπουργός συνεχάρη τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. για την πολύτιμη προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού όλα αυτά τα χρόνια προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της χώρας, επιβεβαιώνοντας την κοινή πορεία και απόλυτη ταύτιση σε θέματα ανθρωπισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Έχει διαβαστεί 88 φορές