Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας καταδίωξε διαρρήκτες που μπήκαν σπίτι του.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας καταδίωξε διαρρήκτες που μπήκαν σπίτι του.

από Lepanto RTV
Αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας καταδίωξε διαρρήκτες που μπήκαν σπίτι του.

Σοκάρει η περιγραφή του Αντιδημάρχου Αμφιλοχίας για τους διαρρήκτες που μπήκαν σπίτι του να κλέψουν και τους καταδίωξε (βιντεο)

Σοκάρει η περιγραφή του Αντιδημάρχου Αμφιλοχίας, Αποστόλου Γώγολου στο agriniosite.gr για την θρασύτατη ληστεία, μέρα μεσημέρι στην Αμφιλοχία.  Το περιστατικό σημειώθηκε χθες , 8 Ιουνίου 2024. Όπως αναφέρει ο κ.Γώγολος μετά το φαγητό πήγε να ξαπλώσει στο δωμάτιο του και τότε μπούκαραν οι ρομά, που είχαν εισέλθη από την πόρτα της κουζίνας.     

Η ψυχραιμία που επέδειξε ήταν αυτή που οδήγησε τους διαρρήκτες να τραπούν σε φυγή. Μάλιστα ο Αντιδήμαρχος δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια καταδίωξε  τους δράστες και ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές της Αμφιλοχίας και τελικά συνελήφθησαν στο κέντρο της πόλης.
Οι δράστες δεν ήταν από την περιοχή αλλά από το Αγρίνιο και είχαν απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές. του. Η κοινωνία της Αμφιλοχίας πάντως είναι αναστατωμένη αφού το τελευταίο διάστημα η μικροεγκληματικότητα έχει αυξηθεί στην περιοχή.Έχει διαβαστεί 298 φορές