Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Στήριξη στο Tihiorace από Περιφέρεια Στερεάς και δήμους Δωρίδας και Δελφών
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Στήριξη στο Tihiorace από Περιφέρεια Στερεάς και δήμους Δωρίδας και Δελφών

από Lepanto RTV
Στήριξη στο Tihiorace από Περιφέρεια Στερεάς και δήμους Δωρίδας και Δελφών

Δείτε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου

Μεγάλη συνέντευξη για το νέο αγώνα Τείχιο-Δελφοί 75km στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 – Στο πλευρό της οργανωτική επιτροπής η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο δήμος Δελφών και ο δήμος Δωρίδας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συνέντευξη τύπου για το μεγάλο αθλητικό γεγονός : Tihio Race : Τείχιο – Δελφοί 75 km. Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας Ευάγγελος Κατσαγούνος, ο Δήμαρχος Δελφών Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος, ο Δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης, όπως και ο φιλόλογος , συγγραφέας και ιστορικός Φώτης Κατσούδας.

 

 

Στην συνέντευξη τύπου έγινε εκτενής αναφορά τόσο στον ιστορικό χαρακτήρα της διαδρομής που θα ακολουθήσουν οι δρομείς όσο και ειδική τεχνική ανάλυση των επιμέρους χαρακτηριστικών του αγώνα από τον τεχνικό διευθυντή του αγώνα Απόστολο Μόσχο, όσο από τον Λουκά Πρατίλα.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να επισημανθεί ότι το Tihio Race έχει εξελιχθεί σε ένα δεσπόζον γεγονός για το δρομικό κίνημα, ενώ αποτελεί μια διαδρομή εξαιρετικού φυσικού κάλλους που αποζημιώνει στον μέγιστο βαθμό τόσο τους δρομείς όσο και τους θεατές του αγώνα.

Πόσο μάλλον για τον επικείμενο Tihio Race 2018 , όπου η διαδρομή Δελφοί-Τείχιο-Ναυπακτός πέραν της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού, έχει να επιδείξει και το ατελεύτητο ιστορικό βάθος μια περιοχής που αποτέλεσε θέατρο ιδιαίτερα σημαντικών ιστορικών στιγμών.

Tihio Race 2018 : Ένα μεγάλο αθλητικό event -Μια εκπληκτική διαδρομή με εντυπωσιακή ιστορία.

Έχει διαβαστεί 2073 φορές