Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΑΓΡΙΝΙΟ: Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΑΓΡΙΝΙΟ: Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΑΓΡΙΝΙΟ: Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ

: «Προστατεύσου και προστάτευσε τους γύρω σου»

Ενημερωτική δράση για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα μέτρα προστασίας από την εποχική γρίπη πραγματοποίησαν τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη.

Εργαζόμενοι μοίρασαν φυλλάδια του ΕΟΔΥ στους πολίτες εξηγώντας τις οδηγίες για την αντιμετώπιση της γρίπης. Όπως εξήγησε η Αντιδήμαρχος Γεωργία Μπόκα, στόχος της δράσης, εν μέσω της έξαρσης της γρίπης, είναι η διάδοση του μηνύματος: «Προστατεύσου και προστάτευσε τους γύρω σου».

«Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο να υπάρχει ενημέρωση για τους τρόπους προστασίας αλλά και τους τρόπους να σταματήσουμε τη διασπορά του ιού της γρίπης. Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και κυρίως νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους του περιβάλλοντός μας», τόνισε η κ. Μπόκα.

Σήμερα, εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινότητας θα πραγματοποιήσουν κατ’οίκον επισκέψεις σε οικισμούς Ρομά με σκοπό την ενημέρωση για τα μέτρα προστασίας από την εποχική γρίπη.


Έχει διαβαστεί 261 φορές