Αρχική Ειδήσεις Τοπικά «Άλλαξε την πόλη!» – Ανοιχτό κάλεσμα για την συμμετοχή street artists
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

«Άλλαξε την πόλη!» – Ανοιχτό κάλεσμα για την συμμετοχή street artists

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
«Άλλαξε την πόλη!» – Ανοιχτό κάλεσμα για την συμμετοχή street artists

7ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας

Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 6ου Διεθνoύς Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk, η ArtinProgress ανακοινώνει και φέτος την διεξαγωγή ανοιχτού καλέσματος (opencall) για street artists που επιθυμούν να συμμετέχουν στο 7ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 7, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα Απριλίου, τον Μάιο, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2022 στην Πάτρα.

«Άλλαξε την πόλη!»,με αυτό το σύνθημα προσκαλούμε street artists που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαμένουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ανεξαρτήτου εθνικότητας και διαθέτουν προηγούμενη εμπειρία, να συμμετέχουν στην δημιουργία μεγάλου μεγέθους τοιχογραφιών σε στοχευμένες τοποθεσίες και κτίρια της Πάτρας.

Στόχος του 7ου Διεθνούς StreetArtFestival Πάτρας |ArtWalk 7 είναι η σύγχρονη εικαστική παρέμβαση στον αστικό ιστό της Πάτρας, δίνοντας χαρακτήρα και χρώμα στην πόλη.

Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από 1 έως 5 θεματικές ενότητες και να στείλουν από 1 έως 2 προσχέδια για κάθε διαφορετική θεματική ενότητα που έχουν επιλέξει.

Οι θεματικές ενότητες αφορούν σημαντικές επετείους ιστορικών γεγονότων, γεγονότων της ποπ κουλτούρας, επετείους γεννήσεων και θανάτων προσωπικοτήτων που στιγμάτισαν τη διεθνή ιστορία, καθώς και ελεύθερο θέμα.

Οι θεματικές ενότητες βρίσκονται αναλυτικά στη φόρμα του ανοιχτού καλέσματος.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους, καθώς και προσχέδια των έργων τους ηλεκτρονικά, από την Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 έως και την Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 (23:59 EET/ UTC+2),

μέσω του site και των socialmedia της Art in Progress ή απευθείας εδώ.

Τα αποτελέσματα του OpenCall θα ανακοινωθούν επίσημα μέχρι τις 15 Μαρτίου 2022.

Την αίτηση για το opencall των καλλιτεχνών μπορείτε να βρείτε εδώ.


Έχει διαβαστεί 720 φορές