Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρήστος-Δημήτριος Γεωργίου συγκάλεσε διαπαραταξιακή ομάδα εργασίας των ιατρών περιφερειακών συμβούλων της Π.Στ.Ε.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρήστος-Δημήτριος Γεωργίου συγκάλεσε διαπαραταξιακή ομάδα εργασίας των ιατρών περιφερειακών συμβούλων της Π.Στ.Ε.

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρήστος-Δημήτριος Γεωργίου συγκάλεσε διαπαραταξιακή ομάδα εργασίας των ιατρών περιφερειακών συμβούλων της Π.Στ.Ε.

με κύριο θέμα συζήτησης την αναβάθμιση των Δευτεροβάθμιων Δημόσιων Δομών Υγείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Στη συνάντηση παρεβρέθηκαν οι περιφερικοί σύμβουλοι κα. Αλίκη Λιάσκα, ο κ. Ιωάννης Γιαννόπουλος, ο κ. Ιωάννης Περγαντάς και ο κ. Ανδρέας Τοουλιάς. Στη συνάντηση συζητήθηκαν και αναδείχθηκαν θέματα που αφορούν τις Δευτεροβάθμιες Δομές υγείας σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

 

Επίσης, δόθηκε έμφαση στην καταγραφή αλλά κυρίως στους τρόπους επίλυσης των θεμάτων που αφορούν την έλλειψη προσωπικού στις υγειονομικές δομές και γενικά  τις ελλείψεις του υγειονομικού συστήματος, με πρώτη προτεραιότητα τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) των νοσοκομείων σε μια κοινή προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας που απευθύνονται στους πολίτες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.  

Οι συναντήσεις της διαπαραταξιακής ομάδας εργασίας, των ιατρών περιφερειακών συμβούλων της Π.Στ.Ε., με κεντρικό άξονα τη Δημόσια Υγεία και επιμέρους θεματικές θα επαναληφθούν στο επόμενο διάστημα.

 

 


Έχει διαβαστεί 229 φορές