Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Εξασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 23.000.000 € για έργα στις περιοχές της Θεσσαλιώτιδας Δομοκού και της βόρειας Εύβοιας»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 06 Μαρτίου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το πρώτο δίμηνο του 2024.

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε δια ζώσης, στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Λ. Καλυβίων 2, 3ος όροφος – Λαμία), αλλά και μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, ώστε να έχουν πρόσβαση όλοι οι δημοσιογράφοι ή εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός γνωστοποίησε τη συστηματική συνεργασία που είχε το τελευταίο δίμηνο η Περιφερειακή Αρχή με τον αρμόδιο Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο, τον οποίο και ευχαρίστησε διότι:

Ø Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση έργων αποκατάστασης στις περιοχές της Θεσσαλιώτιδας Δομοκού και της βόρειας Εύβοιας, συνολικού ύψους 23.000.000 ευρώ. Μέρος αυτών, συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ, ξεκίνησε την προηγούμενη περίοδο να υλοποιείται.

Ø Επιλύθηκαν ζητήματα αποζημιώσεων πληγέντων από φυσικές καταστροφές, με στόχο τη μέγιστη δυνατή κάλυψη των αιτημάτων. Ήδη επανεκκινήθηκε και προχωρά η καταβολή αποζημιώσεων.

Ακολούθως, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός προχώρησε στον απολογισμό πεπραγμένων1, απάντησε στις ερωτήσεις δημοσιογράφων και επεσήμανε ότι θα επαναλαμβάνεται τακτικά αυτή η διαδικασία απολογισμού και επικοινωνίας με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ.


Έχει διαβαστεί 65 φορές