Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΑΡΘΡΟ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΑΡΘΡΟ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΑΡΘΡΟ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

΄΄Μια πόλη στο πόδι΄΄ για την ικανοποίηση των αναγκών της, των αναγκών του πατραϊκού λαού!

Του Θεόδωρου Τουλγαρίδη,

Προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού (ΚΟΔΗΠ),

δημοτικού συμβούλου

Διεκδικούμε και παλεύουμε για να έχουμε τη χρηματοδότηση, που μας οφείλουν, τις μόνιμες προσλήψεις για τη στελέχωση όλων των κοινωνικών δομών μας. Για να παρέχουμε δωρεάν υπηρεσίες σε όλες τις ευπαθείς ομάδες, στα παιδιά, στα άτομα με αναπηρία, στους ηλικιωμένους, στους άπορους.

Για να δημιουργήσουμε νέους παιδικούς σταθμούς. Για να αυξήσουμε τα τμήματα στους βρεφονηπιακούς μας σταθμούς, στα ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ ΑμΕΑ, ώστε να μην μένει κανένα παιδί αποκλεισμένο εκτός αυτών των δομών και να μην πληρώνει. Για να έχουν την εκπαίδευση και στήριξη, με προσλήψεις όλων των απαραίτητων ειδικοτήτων. Για να λειτουργούμε και να παίρνουμε περισσότερα παιδιά στις κατασκηνώσεις μας.

Για να έχουμε τα μέσα και το προσωπικό, που θα μεταφέρει συμπολίτες μας με αναπηρία, δωρεάν, για υγειονομικούς και πολιτιστικούς σκοπούς. Για να έχουμε περισσότερες δράσεις με αντίστοιχο προσωπικό, που μας λείπει, στα ΚΑΠΗ, στο Βοήθεια στο Σπίτι, περισσότερες δομές για τους ηλικιωμένους.

Για να στηρίζουμε υλικά τους άπορους συνανθρώπους μας, μέχρι να κερδίσουν, να κερδίσουμε τη ζωή που μας αξίζει, με τους αγώνες μας.


Έχει διαβαστεί 216 φορές