Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας Έκοψε Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα Της
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας Έκοψε Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα Της

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας Έκοψε Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα Της

Μεγάλη η προσέλευση φίλων και μελών....

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2024 έκοψε η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας, σε γνωστό κατάστημα εστίασης του Αγρινίου, χθες το μεσημέρι, Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2024. Η εορταστική αυτή εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 50 ραδιοερασιτέχνες, μέλη των οικογενειών τους και φίλοι τους, έδωσε την ευκαιρία στα μέλη του δραστήριου συλλόγου μας να ευχηθούν ο ένας στον άλλο καλή χρονιά, με υγεία και ευημερία, αλλά και να συνομιλήσουν μεταξύ τους και πέραν των ραδιοκυμάτων.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Αναστάσης, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας, ενώ ο Πρόεδρος της Ένωσης, Θανάσης Καψάλης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αντάλλαξαν ευχές με όλα τα μέλη. Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα, ενώ το τυχερό φλουρί έπεσε σε ένα από τα πιο καινούρια μέλη του Συλλόγου μας, που μόλις πήρε το δίπλωμά του στις πρόσφατες εξετάσεις, ο οποίος κέρδισε ένα «κλειδί» σημάτων Morse (χειριστήριο).

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας εύχεται σε όλους καλή κι ευτυχισμένη χρονιά και στα μέλη της και όλους τους συναδέλφους Ραδιοερασιτέχνες «καλές επαφές»!

https://lepantortv.gr/media/images/PHOTO-17.jpg

https://lepantortv.gr/media/images/PHOTO-12.jpg

Έχει διαβαστεί 330 φορές