Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Σε βαρύ κλίμα η κοπή πίτας και η Γ.Σ. των δικηγόρων του Αγρινίου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Σε βαρύ κλίμα η κοπή πίτας και η Γ.Σ. των δικηγόρων του Αγρινίου

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Σε βαρύ κλίμα η κοπή πίτας και η Γ.Σ. των δικηγόρων του Αγρινίου

Παρών και ο Αλέξης Κούγιας

Αυτην την ώρα πραγματοποιείται στο δικαστικό μέγαρο του Αγρινίου, η εκδήλωση της κοπής της πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου του Αγρινίου.

Η εκδήλωση γίνεται σε μια πολύ αρνητική συγκυρία με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως το Αγρίνιο «χάνει» το κεντρικό Πρωτοδικείο, στο πλαίσιο αναμόρφωσης του δικαστικού χάρτη της χώρας.
Αλλωστε αμέσως μετά, θα διεξαχθεί η έκτακτή Γ.Σ. του Συλλόγου, όπου ο πρόεδρος Δημ. Νικάκης αναμένεται να ενημερώσει για τις εξελίξεις, με το κλίμα να είναι βαρύ.



Στην αίθουσα του Συλλόγου παραβρίσκεται και ο γνωστός ποινικολόγος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αλέξης Κούγιας, που προφανώς βρέθηκε στο Αγρίνιο για κάποια δικαστική υπόθεση. Αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.

Την πίτα δεν ευλόγησε ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός, που δεν παραβρέθηκε λόγω αδιαθεσίας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημ. Νικάκης, ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον δήμαρχο Γ. Παπαναστασίου που είναι παρών και συμπλήρωσε πως το θέμα του Πρωτοδικείου «δεν έχει τελειώσει», ενώ παρέπεμψε στην αναλυτική ενημέρωση που θα κάνει σε λίγο στους συναδέλφους του.

Ο Αλέξης Κούγιας, ευχαρίστησε τον Σύλλογο για την πρόσκληση, ενώ χαρακτήρισε τον νόμο του υπουργείου Δικαιοσύνης «έκτρωμα» για τους μάχιμους δικηγόρους.

πηγή: www.agriniopress.gr
Έχει διαβαστεί 112 φορές