Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Δύο νέα οχήματα για το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Δελφών
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Δύο νέα οχήματα για το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Δελφών

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Δύο νέα οχήματα για το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Δελφών

Χρ. Πονήρη – Σεγδίτσα: «Ένα ακόμα βήμα εκσυγχρονισμού των μέσων και βελτίωσης των υπηρεσιών»

Δύο ακόμα οχήματα προσθέτει στη διάθεση της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι» ο Δήμος Δελφών, ο οποίος συνεχίζει την ανανέωση του στόλου του, με πολλαπλά οφέλη σε επίπεδο υπηρεσιών αλλά και εξοικονόμησης πόρων.

Πιο συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η προμήθεια και παραδόθηκαν στο Δήμο Δελφών δύο επιβατικά οχήματα για τις ανάγκες των κοινωνικών του δομών, προϋπολογισμού 31.140,00 ευρώ, η χρηματοδότηση της οποίας προέρχεται από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ». Πρόκειται για δύο μεταχειρισμένα οχήματα, εύφημου εργοστασίου παραγωγής, κατασκευασμένα μετά το 2018, σε πολύ καλή κατάσταση, τα οποία πληρούν όλες τις ισχύουσες διατάξεις της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Χρυσούλα Πονήρη – Σεγδίτσα σημειώνει: «Ο στόχος των καλύτερων υπηρεσιών περνά μέσα και από τον εκσυγχρονισμό των μέσων με τα οποία οι εργαζόμενοί μας καλούνται να τις παρέχουν. Τα δύο νέα οχήματα θα συμβάλουν ως προς αυτό, εξυπηρετώντας παράλληλα και άλλους στόχους, όπως αυτός της εξοικονόμησης πόρων».


Έχει διαβαστεί 123 φορές