Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΕΑ ΑΛΚΥΟΝΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΕΑ ΑΛΚΥΟΝΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΕΑ ΑΛΚΥΟΝΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Κατάμεστο το στάδιο από παιδιά

Στα πλαίσια του 15 ήμερου εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 20 ετών του Σύλλογος ΑμεΑ Αλκυόνη Ναυπακτίας & Δωρίδας, πραγματοποιήθηκαν, με μεγάλη επιτυχία, χθές το πρωί λίγο μετά τις 11 στο κλειστό παπαχαραλάμπειο στάδιο επίδειξη αγώνα ταεκ βοντό στην οποία έλαβαν μέρος παιδιά της δομής με δάσκαλο τον Βασίλη Παναγιωτόπουλο παγκόσμιο παραολυμπιονίκη στο ταεκ βοντο, επίδειξη αγώνα ξιφασκίας με αμαξίδιο  καθώς μπάσκετ με αμαξίδιο.

Το γήπεδο ήταν κατάμεστο από εκπροσωπείες παιδιών και δασκάλων από όλα τα σχολεία της Ναυπάκτου καθώς και από τα παιδιά της δομής. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ομαλή ένταξη των αμεα στο κοινωνικό σύνολο. Η δύναμη της θέλησης ξεπερνά όλα τα εμπόδια που μπορεί να έρθουν στη ζωή του ανθρώπου. Ικανοποιημένοι δήλωσαν οι διοργανωτές των εκδηλώσεων. Όπως μας δήλωσαν στην κάμερα του λεπάντο εισέπραξαν ότι το συναίσθημα των παιδιών απέναντι στον «διαφορετικό» συνάνθρωπο είναι πολύ έντονο και υπάρχει μια ευαισθητοποίηση την οποία επιζητούν και στοχεύουν με τις δράσεις τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης ανακοινώθηκαν  και απονεμήθηκαν τα βραβεία του Διαγωνισμού ζωγραφιάς, φωτογραφίας και κειμένου με θέμα την αναπηρία που είχε προηγηθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου.

 

 

Έχει διαβαστεί 140 φορές