Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Έκθεση φωτογραφίας στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας με θέμα τη δοκιμαζόμενη από τον πόλεμο Λωρίδα της Γάζας
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Έκθεση φωτογραφίας στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας με θέμα τη δοκιμαζόμενη από τον πόλεμο Λωρίδα της Γάζας

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Έκθεση φωτογραφίας στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας με θέμα τη δοκιμαζόμενη από τον πόλεμο Λωρίδα της Γάζας

Η επίσημη έναρξη της έκθεσης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/12/2023 και ώρα 18.00. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά από της 9:00 έως 13:00 και 18:00 έως 20:00 μέχρι και την Παρασκευή 22/12/2023.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας σε συνεργασία με την Παλαιστινιακή Κοινότητα Ελλάδας φιλοξενεί έκθεση φωτογραφίας από τη δοκιμαζόμενη από τον πόλεμο Λωρίδα της Γάζας.
Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί κατά τη διάρκεια των πολεμικών εχθροπραξιών των τελευταίων 2 μηνών στη Λωρίδα της Γάζας και αποτυπώνουν με τον πλέον γλαφυρό τρόπο, την ανθρωπιστική κρίση και την τραγωδία που εξελίσσεται στην περιοχή.
Ο άμαχος πληθυσμός, τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι, οι ανήμποροι είναι τα πραγματικά θύματα σε αυτή τη σύγκρουση. Οι απώλειες μεγαλώνουν καθώς όσοι γλυτώνουν από τους βομβαρδισμούς, κινδυνεύουν από την έλλειψη νερού, τροφής, φαρμάκων και καταφυγίων. Ακόμη και οι εκπρόσωποι του ΟΗΕ καταγγέλλουν ότι δεν υπάρχει ασφαλές μέρος στην περιοχή.
Στόχος της έκθεσης φωτογραφίας είναι να δυναμώσει το μήνυμα για άμεση κατάπαυση των εχθροπραξιών και την έναρξη διαλόγου για την οριστική ειρηνική διευθέτηση της διένεξης.
Επίσημη έναρξη της έκθεσης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/12/2023 και ώρα 18.00. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά από της 9:00 έως 13:00 και 18:00 έως 20:00 μέχρι και την Παρασκευή 22/12/2023.
Το ΕΚΝΔ υπερασπίζεται τις πανανθρώπινες αξίες του σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή, και της ειρήνης ενώνοντας τη φωνή του με τις φωνές σε όλο τον κόσμο για τερματισμό του φαύλου κύκλου βίας.

Περισσότερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Lepanto tv στις 20.30



Έχει διαβαστεί 723 φορές