Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΕΩΣ ΤΙΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΕΩΣ ΤΙΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΩΣ ΤΙΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Διαδικασία αίτησης

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, ξεκίνησε ο νέος κύκλος αιτήσεων μέσω Θυρίδας (gov.gr) για την υπαγωγή των δικαιούχων στο μητρώο των Λευκών Περιοχών. Η υποβολή των αιτήσεων θα παραμείνει ενεργή έως και τις 15 Νοεμβρίου 2023
????Τί είναι το έργο «Λευκές Περιοχές»
Το έργο «Λευκές Περιοχές» αναλαμβάνει την παροχή πλήρους τηλεοπτικής κάλυψης για τους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας στο σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας. Επικεντρώνεται στην εξασφάλιση της ελεύθερης πρόσβασης στο εγχώριο τηλεοπτικό προϊόν καλύπτοντας και το 3,8% του πληθυσμού που παραμένει αποκλεισμένο και δεν καλύπτεται από άλλες δράσεις. Σκοπός του έργου είναι η τηλεοπτική κάλυψη νοικοκυριών ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές της χώρας, οι οποίες παρουσιάζουν συγκεκριμένες γεωμορφολογικές ιδιότητες.
????Η διαδικασία υποβολής αίτησης
Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Εάν κάποιος πολίτης είναι μόνιμος κάτοικος σε «Λευκή Περιοχή» του Δήμου Ναυπακτίας μπορεί να υποβάλλει την αίτησή του ψηφιακά, προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα επιδότησης. Εάν δεν επιθυμεί ή αδυνατεί να την υποβάλλει ψηφιακά, μπορεί να εξυπηρετηθεί στο ΚΕΠ της περιοχής του.
Τονίζεται ότι, για κάθε ενδιαφερόμενο πρέπει να υπάρχει μία και μόνο μία εγκεκριμένη αίτηση του στη Θυρίδα. Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης έχει υποβάλει πολλαπλές αιτήσεις, τότε όλες εκτός από μία -εφόσον πληρούνται τα απαραίτητα κριτήρια- οφείλουν να απορρίπτονται.
????Για την ψηφιακή κατάθεση της αίτησης απαιτούνται:
▪️Κωδικοί taxisnet
▪️Ενδεκαψήφιος αριθμός Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας
????Για την κατάθεση της αίτηση σε ΚΕΠ, απαιτούνται:
▪️Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
▪️Ενδεκαψήφιος αριθμός Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας
????Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πρόβλημα:
Γραφείο Αρωγής Χρηστών, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00, τηλ: 215215-7840, e-mail: helpdesk@tvcoverage.gr
????????Στο www.white-areas.gov.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις Λευκές Περιοχές του Δήμου Ναυπακτίας ανά Δημοτική Ενότητα.

Έχει διαβαστεί 248 φορές