Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Επέστρεψαν σπίτι τους οι τρεις συγγενείς που κατέθεταν για την δολοφονία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην Ηλεία.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Επέστρεψαν σπίτι τους οι τρεις συγγενείς που κατέθεταν για την δολοφονία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην Ηλεία.

από Lepanto RTV
Επέστρεψαν σπίτι τους οι τρεις συγγενείς που κατέθεταν για την δολοφονία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην Ηλεία.

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ:

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Εφύρας αλλά και ολόκληρη η Ηλεία τις εξελίξεις γύρω από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο επιχειρηματίας Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος μέσα στο σπίτι που έμενε ακριβώς δίπλα από το ελαιοτριβείο που διατηρούσε ο ίδιος μαζί με τον αδελφό του, Άγγελο.

Ο αδερφός του ήταν αυτός που περίπου στις 11 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας αντίκρισε τον επιχειρηματία νεκρό στο πάτωμα με πολλαπλά και βαθιά τραύματα στο κεφάλι, τα οποία όπως αποδείχτηκε αργότερα προήλθαν από αιχμηρό αντικείμενο.

Απο τη νεκροψία-νεκροτομή προέκυψε ότι το θύμα έφερε 40 τραύματα από θλον και τέμνον όργανο, συνθέτοντας ένα σκηνικό εγκλήματος απίστευτης αγριότητας. Ως επίσημη αιτία θανάτου αναφέρονται οι κακώσεις κεφαλής και αυχένα στοιχεία που απέκλεισαν και τυπικά το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης ή ληστείας

Σύμφωνα με πληροφορίες  από τα συνολικά 40 τραύματα που έφερε το θύμα σε όλο το κεφάλι, τουλάχιστον τα μισά ήταν εμφανή ενώ με βάση τα έως τώρα ευρήματα, δεν υπάρχουν ενδείξεις πάλης παρά μόνο κάποια σημάδια στα χέρια, γεγονός που φανερώνει πως ο 68χρονος πιθανώς να ξαφνιάστηκε από την επίθεση που δέχθηκε και έκανε προσπάθεια να προστατεύσει τον εαυτό του.

Παράλληλα, το γεγονός πως στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης και δεν είχαν αφαιρεθεί χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα οδηγεί τους Αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως το κίνητρο της δολοφονίας δεν ήταν η ληστεία με τις αρχές να αναζητούν τα κίνητρα της δολοφονίας εστιάζοντας σε άτομα του κοντινού περιβάλλοντος του επιχειρηματία.

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα τρία συγγενικά πρόσωπα του θύματος που κατέθεταν επί ωρες στην Ασφάλεια Αμαλιάδος επέστρεψαν σπίτι τους σήμερα τα ξημερώματα. Η Ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες.



Έχει διαβαστεί 468 φορές