Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Έρευνες σε σπίτια συγγενών του Μπαρμπαρούση στο Ξηρόμερο – Συνελήφθη 56χρονος για παράνομη οπλοκατοχή
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Έρευνες σε σπίτια συγγενών του Μπαρμπαρούση στο Ξηρόμερο – Συνελήφθη 56χρονος για παράνομη οπλοκατοχή

από Lepanto RTV

Εμπλοκή στο χτεσινό επεισόδιο στις Φυτείες

Έρευνες στο σπίτι των τριών ξαδελφών του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση, οι οποίοι εμπλέκονται στο χθεσινό επεισόδιο στις Φυτείες Ξηρομέρου, πραγματοποίησαν χθες το βράδυ αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου και Μεσολογγίου.

Υπενθυμίζουμε, πως για το επεισόδιο από χθες το μεσημέρι αναζητούνται ο πατέρας του Βουλευτή καθώς και τρία συνολικά ξαδέλφια του, ηλικίας 22, 25 και 26 ετών, καθώς για τον κ. Μπαρμπαρούση θα ακολουθηθούν άλλες διαδικασίες λόγω βουλευτικής ασυλίας.

Στο σπίτι, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο μαχαίρια, ένα μαχαίρι καθώς και μια κάνη όπλου με κλείστρο και ξύλινο κοντάκι για το οποίο δεν είχε την σχετική άδεια. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 56χρονο θείο του Βουλευτή και πατέρα των τριών νεαρών, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή. Ο συγκεκριμένος πάντως δεν σχετίζεται με το επεισόδιο καθώς δεν συμμετείχε. Οι έρευνες από τις τοπικές αρχές βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς στόχος είναι να μην παρέλθει το αυτόφωρο, που λήγει απόψε το βράδυ.

sinidisi.gr 

Έχει διαβαστεί 1690 φορές