Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Καλάβρυτα: Ο Νίκος Χαρδαλιάς στις εκδηλώσεις του Ολοκαυτώματος
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Καλάβρυτα: Ο Νίκος Χαρδαλιάς στις εκδηλώσεις του Ολοκαυτώματος

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
Καλάβρυτα: Ο Νίκος Χαρδαλιάς στις εκδηλώσεις του Ολοκαυτώματος

εκ μέρους της Κυβέρνησης

Η κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί στις επετειακές εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων την προσεχή Δευτέρα 13/12/2021, από τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας Νίκο Χαρδαλιά. Ηδη το Μέγαρο Μαξίμου έχει αποστείλει τη σχετική επιστολή εκπροσώπησης στον Δήμο καλαβρύτων. Παράλληλα, αναμένεται να βρεθούν στα Καλάβρυτα κι άλλοι υπουργοί της κβέρνησης που έχουν προσκληθεί από τη δημοτική αρχή.

Ως γνωστόν, επίσημος προσκεκλημένος και ομιλητής στις εκδηλώσεις είναι τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Η νυν Πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου ειδοποίησε ότι δεν θα παραστεί, επειδή την προσεχή Δευτέρα θα υποδεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο Ευρωπαίο αξιωματούχο.

Εξ άλλου, δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα μέχρι στιγμής, ωστόσο η δημοτική αρχή έχει ενημερωθεί προφορικά ότι θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις ο Γερμανός πρέσβης στην Ελλάδα Ερνστ Ράιχελ.
Επίσης, αναμένονται πολλοί δήμαρχοι από άλλες μαρτυρικές πόλεις της χώρας, ενώ θα παραστεί και αντιπροσωπεία από τον Δήμο Μόρφου της Κύπρου, που ήδη έχει επιβεβαιώσει την παρουσία της.

Τέλος, όπως είναι φυσικό, θα εκπροσωπηθούν όλες οι περιφερειακές και τοπικές αρχές.


Έχει διαβαστεί 718 φορές