Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ: ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΩΝΑ, Η ΔΟΜΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΗ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ: ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΩΝΑ, Η ΔΟΜΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΗ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ: ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΩΝΑ, Η ΔΟΜΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΗ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), ανακοινώνεται ότι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που συνεχίζουν να επικρατούν και προκειμένου να αποτραπεί η έκθεση συμπολιτών μας σε κίνδυνο

αύριο Τετάρτη 10 και Πέμπτη 11 Ιουλίου θα είναι ανοικτοί οι κλιματιζόμενοι χώροι των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), σε ώρες λειτουργίας των ΚΑΠΗ, δηλαδή 8.00 π.μ. -2.00 μ.μ.:
✅ Βοσπόρου 7 – Προσφυγικά
✅ Καζαντζάκη21 – Αγυιά
✅ Αιδηψού 2 – Ζαρουχλέικα.
Παράλληλα, ανακοινώνεται η λειτουργία του Υπνωτηρίου στην Δομή Αστέγων (Μπουκαούρη 100 και Γούναρη) για την φιλοξενία αστέγων από σήμερα, Τρίτη 9, έως και την Πέμπτη 11 Ιουλίου.
Η υποδοχή των ενδιαφερομένων για τη φιλοξενία τους στην Δομή, θα γίνεται κατά το διάστημα 7 μ.μ. – 9 μ.μ.
Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα, κάρτα ασύλου κ.λπ.).
Για περισσότερες πληροφορίες, σε ό,τι αφορά την Δομή Αστέγων, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν κατά τις ώρες 8 π.μ – 3 μ.μ. και 8 – 9 μ.μ., στα τηλέφωνα: 2610342995, 2614400307.

Έχει διαβαστεί 249 φορές

  •