Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση τριών Seatrac σε παραλίες της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση τριών Seatrac σε παραλίες της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση τριών Seatrac σε παραλίες της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

Στην εγκατάσταση και λειτουργία SEATRAC, συστήματος αυτόνομης πρόσβασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στη θάλασσα προχωρά η ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας σε τρεις πολυσύχναστες παραλίες.

Οι μηχανισμοί Seatrac που διευκολύνουν άτομα με κινητικές δυσκολίες να εισέλθουν στη θάλασσα για να απολαύσουν τα ευεργετήματα και τις θεραπευτικές ιδιότητες του θαλάσσιου μπάνιου, τοποθετήθηκαν ήδη στην παραλία Τουρλίδα, στη δυτική παραλία Αμφιλοχίας και ακολουθεί νέα εγκατάσταση στην κεντρική παραλία Αστακού.

«H ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών εξακολουθεί να είναι πρωταρχικό μέλημα για την Περιφερειακή μας Αρχή. Με τη δημιουργία υποδομών όπως τα SEATRAC, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε η καθημερινότητα, αλλά και η αναψυχή να είναι ευκολότερη για όλους τους συμπολίτες» δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Μαυρομμάτης και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι η Δυτική Ελλάδα να είναι μια Περιφέρεια φιλική, συμπεριληπτική και ανθρώπινη που θα αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των ατόμων με αναπηρίες και κινητικά προβλήματα. Αυτή η βελτίωση της καθημερινότητας είναι ξεκάθαρα στοιχείο πολιτισμού».


Έχει διαβαστεί 263 φορές

  •