Διακριτική απόδραση του πρώην πρωθυπουργού στην καρδιά της Ορεινής Ναυπακτίας με φίλους και παραδοσιακό φαγητό
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επέλεξε χθες, 27 Ιουνίου, το γραφικό χωριό της Άνω Χώρας στην Ορεινή Ναυπακτία για να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συνοδευόταν από στενούς φίλους και κινήθηκε διακριτικά, χωρίς να προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.
Δείπνο με παραδοσιακές γεύσεις
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο κ. Καραμανλής και η παρέα του δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της Άνω Χώρας, όπου απόλαυσαν πιάτα της αυθεντικής ντόπιας κουζίνας . Το σκηνικό χαρακτηριζόταν ως ήρεμο και φιλικό – μια εμπειρία έντονα δεμένη με τη φυσική ομορφιά της Ορεινής Ναυπακτίας.
Γιατί επιλέγει την Ορεινή Ναυπακτία;
Η περιοχή της Ορεινής Ναυπακτίας, και ειδικά η Άνω Χώρα, εμφανίζεται συχνά ως αγαπημένος προορισμός του κ. Καραμανλή. Η φυσική ομορφιά, η συγκεντρωμένη ηρεμία και η αυθεντική φιλοξενία των κατοίκων την καθιστούν ιδανική για ξεκούραση – και υπό προϋποθέσεις, χαμηλών προφίλ επισκέπτες.
Πηγή:Npress