Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Η μεγάλη παρέλαση των μικρών με 3.000 καρναβαλιστές και χιλιάδες επισκέπτες στο Παιδικό Καρναβάλι Αιγιαλείας 2024
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Η μεγάλη παρέλαση των μικρών με 3.000 καρναβαλιστές και χιλιάδες επισκέπτες στο Παιδικό Καρναβάλι Αιγιαλείας 2024

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Η μεγάλη παρέλαση των μικρών με 3.000 καρναβαλιστές και χιλιάδες επισκέπτες στο Παιδικό Καρναβάλι Αιγιαλείας 2024

Την Κυριακή 10 Μαρτίου το μεσημέρι, η πλατεία Υψηλών Αλωνίων «πλημμύρισε» από χιλιάδες λιλιπούτειους-και όχι μόνο- καρναβαλιστές

που συμμετείχαν στην παιδική παρέλαση αλλά και από επισκέπτες που κατέκλυσαν το κέντρο της πόλης προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την παρέλαση και να διασκεδάσουν.

Το παιδικό καρναβάλι Αιγιαλείας πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιαλείας με τον Δήμο Αιγιαλείας.

Περισσότεροι από 3000 καρναβαλιστές στελέχωσαν τον αριθμό-ρεκόρ των γκρουπ που ανήλθε στα 28(!) ενώ για πρώτη φορά είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε άρματα που δημιουργήθηκαν με πολλή φαντασία από σχολικές μονάδες της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος δήλωσε ότι «Η δημοτική αρχή είναι ιδιαιτέρως ικανοποιημένη για την επιτυχία και αυτής της εκδήλωσης. Ακολουθεί η νυχτερινή ποδαράτη το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαρτίου αλλά και η καύση του καρνάβαλου την Κυριακή 17 Μαρτίου 6:00-9:00 στην παραλία του Αιγίου. Σας περιμένουμε όλους!».


Έχει διαβαστεί 854 φορές