Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ι.Π. Μεσολογγίου: Ανυποχώρητη η Ιερή Πόλη Μεσολογγίου στο αυτονόητο αίτημα για διατήρηση του Ιστορικού της Πρωτοδικείου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ι.Π. Μεσολογγίου: Ανυποχώρητη η Ιερή Πόλη Μεσολογγίου στο αυτονόητο αίτημα για διατήρηση του Ιστορικού της Πρωτοδικείου

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Ι.Π. Μεσολογγίου: Ανυποχώρητη η Ιερή Πόλη Μεσολογγίου στο αυτονόητο αίτημα για διατήρηση του Ιστορικού της Πρωτοδικείου

Το πλήθος και εύρος των ιστορικών και αντικειμενικών επιχειρημάτων για τα οποία επιβάλλεται η διατήρηση του Ιστορικού Πρωτοδικείου Μεσολογγίου ως Κεντρικού Πρωτοδικείου Αιτωλοακαρνανίας

διατύπωσε ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα, Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2024, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ στην Αθήνα.

Η συνέντευξη προς τους εκπροσώπους του Τύπου πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Χρήστο Σπ. Παΐσιο και την Πρόεδρο των Δικαστικών Υπαλλήλων Μεσολογγίου κα Ιωάννα Σταματοπούλου, με σκοπό την ενημέρωση όλων για την αναγκαιότητα να διατηρηθεί ως Κεντρικό το Ιστορικό Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, όπως άλλωστε προβλέπεται από το νέο δικαστικό χάρτη για όλες τις Πρωτεύουσες Περιφερειακών Ενοτήτων στην Ελλάδα.

Στην τοποθέτησή του, ο Δήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος, τόνισε ότι η διαφαινόμενη υποβάθμιση του Πρωτοδικείου συνιστά μια ακόμη απαξίωση για τον Δήμο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και αποτελεί βάναυση προσβολή των δημοτών του, θέτοντας παράλληλα την Πολιτεία προ των ευθυνών της.


Έχει διαβαστεί 538 φορές