Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ»

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
 ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ»

Ένα μεγάλο όνειρο των ανθρώπων της «ΑΛΚΥΟΝΗΣ» αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα!


Ακολουθεί Δελτίο Τύπου: 


ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (υπ’αριθμ.  52/2024 πρακτικό)

για το οικόπεδο των 20 στρεμμάτων που διαθέτει ο Σύλλογος  στη θέση «Αη Λιάδες» Βομβοκούς, όπου λειτουργούν οι δύο Στέγες του «Σχεδία» & «Πυξίδα».

 

Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για την προσπάθεια δημιουργίας στο χώρο αυτό, ενός υπερσύγχρονου Πολυδύναμου Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας. Το συγκεκριμένο Κέντρο θα εξοπλιστεί πλήρως με υλικοτεχνικό και μηχανολογικό εξοπλισμό, που θα συμβάλλει στην ποιοτική λειτουργία των πολυποίκιλων εργαστηρίων . Στον ίδιο χώρο στοχεύουμε στην ανάπτυξη θερμοκηπίου,υπαίθριου μικρού θεάτρου και μικρού ναού, με διάνοιξη δρόμων, επέκταση των Στεγών, κ.α.

 

Με το νέο Πολυδύναμο Κέντρο θα καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες των ΑμεΑ της τοπικής μας κοινωνίας και της ευρύτερης περιοχής, όσον αφορά την καθημερινή τους ενασχόληση και εκπαίδευση εφ’ όρου ζωής , ενώ ταυτόχρονα θα αναβαθμίσουμε τις υποδομές μας, δημιουργώντας ένα από τα πιο σύγχρονα Πολυδύναμα Κέντρα για ΑμεΑ σε όλη την Ελλάδα.

 

Ευχαριστούμε θερμά όσους ενστερνίστηκαν το όνειρό μας και μας υποστήριξαν:

 

Πρωτίστως, την Δικηγορική Εταιρεία DTKLawFirmκαι τον κ. Κωνσταντίνο Καρατσώλη για τις νομικές υπηρεσίες που προσέφεραν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, σε κρίσιμες φάσεις της διεκδίκησης .

 

Επίσης ευχαριστούμε:

 

τις Υπηρεσίες του ΥΠΕΝ (Δ/νση Πολεοδομικού Σχεδιασμού και  Δ/νση  Νομοθετικού Έργου και Πρωτοβουλίας) καθώς και το ΚΕ.ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.

 

τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτ. Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, τις Αρχαιολογικές και Περιβαλλοντικές Υπηρεσίες και το  ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α. Π.Ε. Αιτ./νίας.

 

Τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τις Υπηρεσίες του Δήμου Ναυπακτίας καθώς και του Δασαρχείου Ναυπάκτου:

 

για τις καθοριστικές θετικές αποφάσεις, την εξαιρετική συνεργασία στις αναγκαίες εγκρίσεις, στην έκδοση των απαραίτητων εγγράφων και γενικά στην επιτέλεση των καθηκόντων τους με ενδιαφέρον και ευαισθησία.

 

Τέλος ευχαριστούμε το αρχιτεκτονικό γραφείο της κ. Χρύσας Διονυσοπούλου στην Πάτρα, που μας βοήθησε συμβουλευτικά, πέρα από τις συμβατικές του υποχρεώσεις και τα επόμενα χρόνια, έως την αίσια έκβαση του ζητήματος.

Έχει διαβαστεί 312 φορές

  •