Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Nαύπακτος:Γνωριμία με τη τοξοβολία των ΚΔΑΠμεΑ Ναυπάκτου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.Το κατάλαβα
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Nαύπακτος:Γνωριμία με τη τοξοβολία των ΚΔΑΠμεΑ Ναυπάκτου

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
 Nαύπακτος:Γνωριμία με τη τοξοβολία των ΚΔΑΠμεΑ Ναυπάκτου

(Βίντεο)

Έχοντας ως στόχο την γνωριμία του Ολυμπιακού αθλήματος της τοξοβολίας, ως μέσο που δίνει τη  δυνατότητα να ασκήσουν τη δεξιότητα, την ακρίβεια, τη δύναμη αλλά και την ικανότητα συγκέντρωσης τα άτομα με αναπηρία, η περιβαλλοντική μη κερδοσκοπική οργάνωση  Πράσινο + Μπλε, υλοποίησε την Τετάρτη 25 Μαΐου από τις 17:00 έως τις 18:30,  δράση γνωριμίας του αθλήματος με παιδιά και ενήλικες του ΚΔΑΠμεΑ  Δήμου Ναυπακτίας.   Ένας φορέας του Δήμου, που προσφέρει με επιτυχία επι σειρά ετών τις υπηρεσίες του, σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

   Εθελοντές του  Πράσινο + Μπλε έστησαν τους στόχους και αθλητές της ομάδας τοξοβολίας Lepanto Archery Team και του Αθλητικού Συλλόγου Τοξοβολίας ΠΕΛΟΠΑΣ, έδειξαν τη τεχνική της τοξοβολίας διαθέτοντας τόξα και βέλη.

   Ο ενθουσιασμός από τους συμμετέχοντες Μεγάλος. Η δική μας χαρά πολύ Μεγαλύτερη!

   Παράλληλος στόχος του φορέα μας μέσα από αυτή τη πρωτοβουλία είναι, να τιμήσουμε, να αναδείξουμε και να υλοποιήσουμε στη πράξη, το σκοπό της δωρεάς του εθνικού μας ευεργέτη και Δωρητή του Εθνικού Σταδίου Δημήτριο Παπαχαραλάμπους.


   Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του πρόσφατα ανακαινισμένου Εθνικού Παπαχαραλάμπειου Σταδίου Ναυπάκτου και προσωπικά  τον πρόεδρο Γιώργο Μίχο καθώς και όλο το προσωπικό,για την ένθερμη και άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και την υποδοχή, επιβεβαιώνοντας τη κοινωνική ευαισθησία και τον ρόλο που μπορούν και παίζουν οι υγιείς θεσμοί του τόπου μας και οι άνθρωποί τους.

    Ανανεώσαμε τη ραντεβού μας με τα παιδιά του ΚΔΑΠμεΑ για μία ακόμη φορά, την Τετάρτη 31 Μαΐου την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος, με την υπόσχεση των παιδιών ότι θα έρθουν «πιο προπονημένα» αυτή τη φορά!

Στην κάμερα του Nafpaktianews μίλησαν για την πρωτοβουλία αυτή,ο συντονιστής του ΠΡΑΣΙΝΟ+ΜΠΛΕ Τάσος Ξύδης,αλλά και η πρόεδρος της Κοινοφελούς επιχείρησης του δήμου Ναυπακτίας Άντα Καυκιά

nafpaktianews.grΈχει διαβαστεί 574 φορές

Ακολουθήστε μας...