Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Nεκροί δύο ηλικιωμένοι στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου - βρέθηκαν απανθρακωμένοι στο σπίτι τους
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Nεκροί δύο ηλικιωμένοι στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου - βρέθηκαν απανθρακωμένοι στο σπίτι τους

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Nεκροί δύο ηλικιωμένοι στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου - βρέθηκαν απανθρακωμένοι στο σπίτι τους

Τους βρήκε η γυναίκα που τους φρόντιζε....

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου με την είδηση του θανάτου δύο ηλικιωμένων αδελφών σήμερα τα ξημερώματα. Τα ηλικιωμένα αδέλφια ένας άνδρας 83 ετών και μια γυναίκα 88 ετών έμεναν σε μονοκατοικία στην περιοχή της Παλαιοπαναγιάς. Το πρωί η γυναίκα που είχε αναλάβει να τους φροντίζει πήγε στο σπίτι και όταν άνοιξε την πόρτα της κατοικίας, ήρθε αντιμέτωπη με ένα μακάβριο θέαμα. Και οι δύο είχαν καεί. Αμέσως και ενώ ήταν σε κατάσταση σοκ, ενημέρωσε την πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπάκτου καθώς και το αστυνομικό τμήμα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 3 πυροσβεστικά οχήματα με 8 άνδρες καθώς και αστυνομικοί.
Συντετριμμένοι είναι και οι γείτονες των δύο ηλικιωμένων οι οποίοι όπως ανέφεραν τα δύο αδέλφια είχαν καταγωγή από την Ελατού και περνούσαν το μισό χρόνο στο ορεινό χωριό και τον υπόλοιπο στη Ναύπακτο. Μάλιστα όπως αναφέρθηκε δεν είχαν οικογένεια και η νεαρή γειτόνισσα ήταν αυτή που τους φρόντιζε.
Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη επάνω στο κρεβάτι της και ο ηλικιωμένος άνδρας πάνω σε μια καρέκλα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως η φωτιά προκλήθηκε από την ηλεκτρική κουβέρτα που είχε τοποθετηθεί στο κρεβάτι της ηλικιωμένης.
Οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες ερευνούν όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει με τους ίδιους να μην αποκλείουν και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.
Έχει διαβαστεί 445 φορές