Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΠΑΤΡΑ: Χωρίς κάδους και φωτισμό τα Βραχνέϊκα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΠΑΤΡΑ: Χωρίς κάδους και φωτισμό τα Βραχνέϊκα

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΤΡΑ: Χωρίς κάδους και φωτισμό τα Βραχνέϊκα

υπάρχει σοβαρό ζήτημα σε μία περιοχή τους καλοκαιρινούς μήνες που σφύζει από ζωή

Απροετοίμαστη είναι η περιοχή της δυτικής παραλιακής ζώνης της Πάτρας και ο παραλιακός δρόμος των Ροϊτίκων, Βραχνείκων  και Μονοδεντρίου για την καλοκαιρινή σεζόν που ξεκινάει.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι δεκάδες επαγγελματίες εστίασης που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, αλλά και οι κάτοικοι που ζουν μόνιμα εκεί. Ο δρόμος έχει αρκετές ζημιές ακόμα από το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την παραλιακή ζώνη της Πάτρας τον περασμένο Νοέμβριο.

Επιπλέον πολλά σημεία του δρόμου έχουν σκαλιστεί από τις εργασίες για το αποχετευτικό δίκτυο και έχουν μείνει έτσι, ενώ σε άλλα δεν υπάρχει άσφαλτος, αλλά κυρίως χώμα. Εκτός όμως του δρόμου της παραλιακής ζώνης οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες τονίζουν ότι οι κάδοι καθαριότητας που υπάρχουν στην περιοχή έχουν έντονη δυσοσμία αφού τα σκουπίδια από απορριμματοφόρα οχήματα του δήμου δεν μαζεύονται με τόσο συχνότητα παρά μόνο μια φορά την εβδομάδα.

Τέλος, υπάρχει σοβαρό ζήτημα, σύμφωνα πάντα τους ίδιους και με τον φωτισμό που αλλού είναι θολός και αλλού ανύπαρκτος, με αποτέλεσμα να κυριαρχεί το σκοτάδι όταν νυχτώνει. Και όλα αυτά σε μία περιοχή τους καλοκαιρινούς μήνες σφύζει από ζωή.

Έχει διαβαστεί 642 φορές