Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΠΑΤΡΑ: Ποιος πήρε τα χρήματα για την αποτέφρωση της σπιτονοικοκυράς;
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.Το κατάλαβα
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΠΑΤΡΑ: Ποιος πήρε τα χρήματα για την αποτέφρωση της σπιτονοικοκυράς;

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΤΡΑ: Ποιος πήρε τα χρήματα για την αποτέφρωση της σπιτονοικοκυράς;

Η άτυχη γυναίκα απεβίωσε το 2020

Τι απέγιναν τα χρήματα που είχε αφήσει η 60χρονη καθηγήτρια και σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού για να γίνει η αποτέφρωσήτης, όπως ήταν η επιθυμία της; Γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει απαντήσει σε σχέση με αυτό;

 

Μιλώντας για την μυστήρια αυτή υπόθεση περιορίστηκε στο να πει τα εξής: «τη σπιτονοικοκυρά καταρχήν δεν τη φύλαγε η Ρούλα. Η Ρούλα τη φύλαγε στις αρχές. Μετά μπήκε μία άλλη γυναίκα, άλλαξαν τρεις γυναίκες. Τη σπιτονοικοκυρά την πήγαμε εμείς την πρώτη φορά στο νοσοκομείο». Σύμφωνα με τον ίδιο είχε πέσει στο σπίτι και από τότε έπεσε στο κρεβάτι. Την επαναφέραμε γιατί είχε χάσει τα λογικά της. Τη βγάλαμε από το νοσοκομείο, της πήραμε ορθοπεδικά κρεβάτια, τα πάντα. Η γυναίκα καταρχήν έπαιρνε μια σύνταξη. Ούτε λεφτά είχε, ούτε τίποτα. Εμείς της δίναμε τα ενοίκια κανονικά, με αποδείξεις, μπορεί να φανεί, υπάρχουν τα πάντα και στις φορολογικές δηλώσεις. Δεν υπήρχε κανένα όφελος! Καταρχήν γιατί να σκοτώσεις μία γυναίκα από τη στιγμή που ούτε σου έχει γράψει το σπίτι, δεν έχεις όφελος. Όχι επειδή δεν σου έχει γράψει το σπίτι, δεν έχεις όφελος να τη σκοτώσεις».

 

Είναι σαφές ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν αναφέρεται σε καμία περίπτωση στην διαχείριση των οικονομικών της ηλικιωμένης. Και φυσικά δεν είπε το παραμικρό για ποιον λόγο την έθαψε σε έναν παλιό τάφο στο κοινοτάφιο του Α’ Δημοτικού Κοιμητηρίου βάζοντάς της έναν απλό ξύλινο σταυρό χωρίς ίχνος μαρμάρου και μία… μεταλλική πρόχειρη ταμπέλα με το όνομά της.

 

Όπως είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου «είχε ορίσει πληρεξούσιο τον Μάνο για όλες τις συναλλαγές της. Τα πάντα. Υπάρχει πληρεξούσιο το οποίο το έχω στην κατοχή μου αυτή τη στιγμή, που ορίζει τον Μάνο… Πάνε να κατηγορήσουν τον Μάνο για ένα ακίνητο, αλλά αυτό δεν υπάρχει αυτό. Είμαι σίγουρη. Απ’ ότι γνωρίζω είχε εκφράσει μια σκέψη, στις αρχές, για την Τζωρτζίνα. Επειδή δεν είχε κανέναν στον κόσμο να έδινε το ακίνητο στην Τζωρτζίνα. Αυτό δεν έγινε, γιατί και τα παιδιά δεν τα ενδιέφερε. Δεν πήγαν να φάνε την περιουσία. Δεν είναι τέτοια παιδιά»! Σχετικά με τα ενοίκια του σπιτιού και πού τα απέδιδαν η αδελφή και ο γαμπρός της, απάντησε: «νομίζω τα κρατούσαν κάπου τα παιδιά για να τα δώσουν αν βρεθεί κάποιος κληρονόμος»!

 

Δέκα συγγενείς της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιριγκού και του Μανώλη Δασκαλάκη, έχουν απευθυνθεί σε δικηγόρο αλλά και σε ιδιωτικό ερευνητή προκειμένου εξεταστούν όλες οι πτυχές  γύρω από τα αίτια θανάτου της 69χρονης αλλά και για το τι έχει γίνει με την περιουσία της.

 

Η 69χρονη έφυγε από της ζωή στις 13 Σεπτεμβρίου του 2020 ενώ νοσηλεύονταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Στο πιστοποιητικό θανάτου ως αιτία έχει αναγραφεί «νεόπλασμα μήτρας – οστεολογικές βλάβες». Τα έξοδα της κηδείας τα πλήρωσε ο Μάνος Δασκαλάκης,  ο οποίος όπως έχει γράψει η «Π», διέθετε και πληρεξούσιο από την 69χρονη! Το ζευγάρι όπως λένε οι πληροφορίες στην αρχή έμενε δωρεάν στο διαμέρισμα που της είχε δώσει η Πατρινή καθηγήτρια κι όταν η ηλικιωμένη γυναίκα ζήτησε από τη Ρούλα και Μάνο ενοίκιο οι σχέσεις τους ψυχράθηκαν.

Η 69χρονη που ήταν ένα κλειστό άτομο δεν είχε πολλές σχέσεις ακόμα και με τους κοντινούς της συγγενείς, οι οποίοι έμαθαν για το θάνατο της όταν ήρθε στη δημοσιότητα το θέμα της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

 

Στην κηδεία της παραβρέθηκαν λίγα άτομα, ενώ δεν είχε ειδοποιηθεί κανένας από τους συγγενείς. Πρώτα ξαδέρφια της αλλά και ανίψια της, που παρακολουθούν όλες αυτές τις ημέρες τις εξελίξεις αποφάσισαν να απευθυνθούν σε ειδικούς. Μίλησαν με δικηγόρο με τον οποίο θα συναντηθούν σήμερα   ενώ ήδη ντετέκτιβ ξεκίνησε τις έρευνες.  Πρόκειται για τον ιδιωτικό ερευνητή Σωκράτη Στρατή ο οποίος φθάνει στην Πάτρα για να διερευνήσει τα περιουσιακά και οικονομικά στοιχεία της εκλιπούσης που καταγόταν από τον Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας.

 


Έχει διαβαστεί 589 φορές

Ακολουθήστε μας...