Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πλήρης επιβεβαίωση του Lepanto - Β. Αϊβαλής: "Χωρίς στήριξη από το ΚΙΝ.ΑΛ. δεν κατεβαίνω υποψήφιος Δήμαρχος"
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πλήρης επιβεβαίωση του Lepanto - Β. Αϊβαλής: "Χωρίς στήριξη από το ΚΙΝ.ΑΛ. δεν κατεβαίνω υποψήφιος Δήμαρχος"

από Αλέξανδρος Κογκόλης

Οι εξελίξεις

Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, ως όλα δείχνουν έως αυτή την ώρα, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, Β. Αϊβαλής. Βασική προϋπόθεση που είχε θέσει ο ίδιος ήταν να δημιουργούταν μια παράταξη με ευρεία αποδοχή στην κεντροαριστερά και όχι μόνο, στη λογική των συνεργασιών, ακόμη και με στελέχη της Κεντροδεξιάς, μόνο όμως εάν υπήρχε η στήριξη από το ΚΙΝ.ΑΛ.

Αυτό γιατί ο κ. Αϊβαλής, αν και αποτελούσε -μετά τις εξελίξεις με τον Α. Παναγιωτόπουλο- επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ και στη λογική τύπου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, δεν μπορεί να δράσει αυτόνομα, χωρίς το «πράσινο φως» από τη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς δεν ξεχνά την πολιτική του αφετηρία.

Ως εκ τούτου, αν δεν αλλάξει κάτι, το ΚΙΝ.ΑΛ. έχει δύο επιλογές για τον Δήμο Πατρέων. Τον αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας Γρ. Αλεξόπουλο και τον Ν. Τζανάκο, που ήδη όμως προχωρά την κάθοδό του ανακοινώνοντας υποψηφίους, ανεξαρτήτως του τι θα πράξει η Αθήνα.

Έχει διαβαστεί 1420 φορές